گوشی موبايل سونی مدل اکسپریا XZ3 دو سيم کارت - ظرفيت 64 گيگابايت
Sony Xperia XZ3 64/4GB
نظرات کاربران
0 نظر
ناموجود
ناموجود
این محصول در حال حاضر موجود نیست. میتوانید از محصولات جایگزین در بالای صفحه دیدن نمایید.
نظرات کاربران
0 نظر
ناموجود
ناموجود
این محصول در حال حاضر موجود نیست. میتوانید از محصولات جایگزین در بالای صفحه دیدن نمایید.
مشخصات فنی
نقد و بررسی
نظرات کاربران
مشخصات سخت افزاری دوربین :
دریچه دیافراگم 2.0 | دارای سنسور سایز 1/2.3'' | لنز زاویه باز 25 میلیمتر | سایز پیکسل 1.22µm | اشعه لیزر AF | فناوری فوکوس خودکار PDAF
فیلمبرداری دوربین پشت :
دارد / حداکثر 4K 2160p و 30 فریم بر ثانیه | حداکثر 1080p و 30/60 فریم | فیلمبرداری اسلوموشن 960 فریم بر ثانیه با کیفیت 1080p
فلاش :
دارد - LED
زوم دیجیتال :
8 برابر
شبکه های مخابراتی قابل پشتیبانی :
GSM / HSPA / LTE LTE-A (5CA) Cat18 1200/200 Mbps
حداکثر سرعت دانلود در UMTS/ حدکثر سرعت آپلود در UMTS :
42 مگابیت بر ثانیه / 5.8 مگابیت بر ثانیه
پورت USB/ ورژن و نوع :
دارد / Type-c 1.0 ورژن 3.1 اتصال متناوب / USB Host
بلوتوث/ ورژن و ویژگی :
دارد / ورژن 5.0 همراه با A2DP, aptX HD, LE
شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :
دارد 802.11 a/b/g/n/ac و امکان Wifi-Direct و dual-band
شبکه خانگی DLNA :
دارد
موقعیت نما GPS/ ویژگی ها :
دارد / با قابلیت ساپورت A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
مرورگر وب/ نوع :
دارد / HTML5
پخش موسیقی/ فرمت های قابل پخش :
دارد / AAC , AAC+ , eAAC+ , AMR , MID , WMA , OTA, PCM , OGG , FLAC , XMF , MXMF , RTTTL , RTX , IMY - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط صدا/ فرمت ضبط کردن :
دارد / AAC , AMR - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
پخش ویدئو/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4 , H.263 , H.264 , 3GP , MKV , AVI , xVid , MOV , MPEG2 , TS , WEBM , M4V - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط ویدئو/ فرمت ضبط کردن :
دارد (دوربین) / H.263, H.264 , 3GP , MP4 - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
نمایش عکس/ فرمت های قابل پخش :
دارد / BMP , GIF , JPG , PNG , WEBP - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
فرمت عکس های دوربین :
JPG
سنسورها :
سنسور اثر انگشت (روی قاب پشتی) | شتاب سنج | ژیروسکوپ | مجاورت | فشار شنج | خاموش شدن صفحه نمایش در هنگام قرار گرفتن موبایل در کنار گوش | قطبنما حسگر نور محیط | طیف رنگی
مقاومت در برابر آب و گرد و غبار/ درجه گواهینامه :
دارای گواهینامه IP65 و IP68 مقاوم در برابر گرد و غبار و آب تا 1.5 دقیقه به مدت 30 دقیقه
سایر مشخصات مهم :
قابلیت شارژ سریع باتری (Power Delivery) - قابلیت شارژ به صورت بی سیم (Qi Wireless Charging) - قابلیت حذف صداهای مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم - سیستم کاهش نویز صدا | خروجی صدا 24 بیت و 192 کیلوهرتز
نوع باتری/ قابل تعویض توسط کاربر :
لیتیوم یونی / خیر
شناسه کالا :
2005333709598 2005691492565 2002295458379
نمایش بیشتر
Sony Xperia XZ3 | گوشی سونی اکسپریا XZ3
سونی موبایل در طی سال های اخیر، به سمت سیاستی حرکت کرده که اپل سال های در گوشی های آیفون آن را دنبال میکند. یعنی تمرکز ویژه بر روی گوشی های گران قیمت یا به اصطلاح پرچمدار و حذف گوشی های ارزان قیمت و میان رده که البته با وجود آنکه سونی گوشی های میان رده خود را حذف نکرده اما تمرکز خود را تا حد زیادی از این بخش برداشته است. در واقع امروز گوشی های رده بالای سونی بیشترین توجهات را به خود جلب میکنند که از هر نظر میتوانند با پرچمداران دیگر کمپانی ها به رقابت بپردازند.
در سال 2018 سونی بعد از معرفی اکسپریا XZ2 و رونمایی از زبان طراحی جدید خود، یک نیم سال فرصت داشت تا محصولی مکمل را برای این دستگاه معرفی و روانه بازار کند. این محصول مکمل که از آن صحبت میکنیم اکسپریا XZ3 بود که سونی در نمایشگاه IFA 2018 با سر و صدای زیادی از آن پرده برداشت. یک اسمارت فون جذاب که با قابلیت های جدید و نوآورانه سونی را در دنیای گوشی های هوشمند سربلند کرد.
اکسپریا XZ3 از نظر ظاهری شباهت زیادی به اکسپریا XZ2 دارد. زبان طراحی جدید سونی به بهترین شکل ممکن در اکسپریا XZ3 پیاده شده و تا حد امکان نواقص مدل قبل یعنی اکسپریا XZ2 نیز رفع شده است. مهمترین بهبود اکسپریا XZ3 نسبت به اکسپریا XZ2 کاهش ضخامت دستگاه است که به انتقادات قبلی پاسخ میدهد. در اکسپریا XZ3 ابعاد کلی دستگاه 158 × 73 × 9.9 میلی متر است که با توجه به صفحه نمایش 6.0 اینچی آن، طراحی کم حاشیه ای رقم خورده است. اکسپریا XZ3 با وجود اینکه نسبت به اکسپریا XZ2 بزرگتر است اما 5 گرم وزن کمتری دارد. وزن این دستگاه 193 گرم است که با توجه به بدنه ای که از فلز و شیشه تشکیل شده کاملاً معقول است.
اکسپریا XZ3 از بدنه ای متشکل از فلز و شیشه ساخته شده که فلز در کناره ها و شیشه در پشت و جلوی دستگاه به کار رفته است. اکسپریا XZ3 فاقد جک 3.5 میلی متری هدفون است که در بالای دستگاه به جای این جک، پورت سیم کارت قرار گرفته است. در مجموع از نظر طراحی اکسپریا XZ3 شباهت زیادی به اکسپریا XZ2 دارد و محل قرارگیری دکمه ها و سنسورها تفاوتی با نسل قبلی خود ندارد. سنسور اثر انگشت در پشت دستگاه است که البته اگر کمی بالاتر قرار داشت کار با آن راحت تر بود. دوربین پشتی در وسط و لوگوی سونی نیز در قسمت پایین جلوی دستگاه قرار دارد.
اکسپریا XZ3 در دو نسخه تک سیم کارت و دو سیم کارت معرفی شده است. این دستگاه از شبکه LTE نوع Cat18 پشتیبانی میکند. به لطف چیپست این دستگاه، اینترنت گیگابایتی برای اکسپریا XZ3 دست یافتنی شده است. اکسپریا XZ3 از تمامی باندهای کاری رایج دنیا منجمله باند کاری 2G، باند کاری 3G، باند کاری 4G LTE و باند کاری 4G LTE Advanced که در حال حاضر قدرتمندترین باند کاری دنیا محسوب میشود پشتیبانی به عمل میآورد.
سونی برای این گوشی هوشمند همچون قبل از 2 سیم کارت با قابلیت پشتیبانی از نانوسیم استفاده کرده است و اسلات این مجموعه همچون گوشی اکسپریا XZ2 هیبریدی میباشد. یعنی اگر قصد استفاده از سیم کارت دوم را داشته باشید، باید قید مموری کارت را بزنید، یا در صورت استفاده از مموری کارت باید قید سیمکارت دوم را بزنید. همچنین این گوشی هوشمند از سیستم پیشرفته فعال بودن 2 سیم همزمان و استراحت یا از دسترس خارج کردن یک سیمکارت به صورت کامل نیز پشتیبانی به عمل می آورد تا کاربران در این بخش کمبودی را احساس نکنند.
اکسپریا XZ3 در بخش صفحه نمایش، صاحب لقب اولین اسمارت فون سونی با صفحه نمایش OLED است. سونی بعد از سال ها بالاخره خود را از صفحه نمایش LCD جدا کرد و به صفحه نمایش OLED روی آورد. صفحه نمایش اکسپریا XZ3 علاوه بر اولین OLED بودن اولین اسمارت فون سونی با رزولوشن QHD+ هم است. رزولوشن صفحه نمایش در این دستگاه 1440 × 2880 بوده که با یک حساب سرانگشتی حایز استاندارد 18:9 خواهد شد. رزولوشن نامبرده و اندازه 6.0 اینچی این دستگاه، تراکم پیکسلی 537 پیکسل در هر اینچ را رقم زده است.
گوشی سونی اکسپریا XZ3 در بخش صفحه نمایش حرف های زیادی برای گفتن دارد. این دستگاه از صفحه نمایش HDR از نوع BT.2020 بهره میبرد. سونی همچنین از تکنولوژی منحصر به فرد TRILUMINOS برای گوشیهای هوشمند نیز در ساخت این صفحه نمایش بهره گرفته است که باعث میشود تصاویر 138 درصد نسبت به صفحات نمایش عادی روشن تر، با جزئیات بیشتر و کنتراست بالاتر باشند. این موضوع برای کاربران محصولات اکسپریا روشن است اما باید اشاره کنیم که فناوری به کار گرفته شده در صفحات نمایش TRILUMINOS باعث میشود بازه رنگ بیشتری نسبت به صفحات نمایش عادی در برابر چشمان کاربر قرار گیرد که این موضوع به نمایش تصاویر با رنگهای طبیعی کمک شایانی خواهد کرد و لذتی وصف ناشدنی به کاربر القا میکند. در بخش نرم افزاری نیز سونی نهایت تلاش خود را به کار بسته است. موتور اختصاصی X-Reality سونی که در واقع سیستم هوشمند برطرف سازی نواقص عکسها و فیلمها میباشد در این گوشی هوشمند نیز به کار گرفته شده است که به نمایش تصاویر با کیفیت بالا، کمک شایانی میکند. این فناوری کمک میکند تصاویر عاری از نویز به تصویر کشیده شوند و نقاط برجسته در عکس به صورت بسیار واضحی مشخص شوند تا به این ترتیب عکسها با وضوح بالاتری نمایش داده شوند و اگر در فیلم یا عکسی پیکسل های معیوب وجود داشت، این پیکسلهای معیوب بازسازی شده و بدین ترتیب عکسی با جزئیات کامل در مقابل چشم کاربر به نمایش درآید.
اکسپریا XZ3 به لطف بهره مندی از صفحه نمایش OLED، قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن یا همان Allways on display را در اختیار دارد. همچنین قابلیت جذاب Ambient display نیز در گوشی اکسپریا XZ3 به کار گرفته شده است. Ambient display قابلیتی است که با فعال سازی آن از طریق تنظیمات دستگاه، هنگام دریافت پیام یا برداشتن گوشی از روی میز، صفحه نمایش به مدت چند ثانیه روشن میشود. روشن شدن صفحه نمایش بدون فشردن دکمه پاور، برای مواقعی که پیغام جدیدی دریافت میکنید یا قصد نگاه کردن به ساعت را دارید، به کمک ویژگی کاربردی Ambient display امکان پذیر است که در اکسپریا XZ3 این ویژگی وجود خواهد داشت.
با توجه به اهمیت بیش از اندازه صفحه نمایش این گوشی هوشمند، سونی برای پنل صفحه نمایش این دستگاه به سراغ آخرین و قدرتمندترین نسل از محافظ صفحه گوریلا رفته است. سونی در اکسپریا XZ3 با به کارگیری از محافظ گوریلا گلس 5، سعی دارد کاربران را از خطرات احتمالی ناشی از پرت شدن گوشی یا آسیب به صفحه نمایش مصون بدارد. لازم به ذکر است که در حال حاضر گوریلا گلس 5 بالاترین مقاومت در برابر خط و خش و آسیبهای احتمالی را از خود به جای گذاشته است و در تستهای به عمل آمده بسیار موفق عمل کرده است.
در حالی که بسیاری انتظار داشتند اکسپریا XZ3 همانند اکسپریا XZ2 Premium از دوربین دوگانه بهره ببرد اما سونی همچنان از یک دوربین در اکسپریا XZ3 استفاده کرد. با این حال سونی موبایل تاکید دارد که در بخش نرم افزاری این دوربین تغییرات گسترده ای اعمال شده تا کیفیت عکس ها بهبود یابد که در عمل نیز دقیقاً همین است.
سنسور به کار رفته در اکسپریا XZ3 از نوع IMX400 است که از سال گذشته در گوشی های سونی مورد استفاده قرار گرفت. این سنسور غول پیکر اولین سنسور جهان برای یک گوشی هوشمند است که مجهز به حافظه موقت رم ( یا DRAM ) میباشد و میتواند در پردازش تصاویر بسیار سریعتر از هر سنسوری عمل کند و تصاویر را با سرعت بسیار بالایی ذخیره کند. به لطف حافظه موقت رم، سونی موفق شده است قابلیت فیلم برداری فوق آهسته با نرخ خارق العاده 960 فریم بر ثانیه را برای اولین بار از دوربین های حرفه ای به یک گوشی هوشمند بیاورد. این سنسور همچنین مجهز به تکنولوژی Motion Eye نیز میباشد که به پیش بینی عکسها اقدام ورزیده و قبل از فشردن دکمه شاتر، چند عکس به صورت پیشفرض به ثبت میرساند تا اگر کاربر صحنهای را از دست داد، دوربین گوشی هوشمندش آن را شکار کرده باشد.
در سال گذشته فیلم برداری فوق آهسته با سرعت 960 فریم بر ثانیه، توجهات زیادی را به سمت گوشی های سونی جلب نمود. امسال گوشی های دیگری از جمله گلکسی S9 هم به این قابلیت مجهز شدند، اما تمام گوشی های هوشمندی که این قابلیت را در اختیار دارند، توانایی ضبط ویدئوی فوق آهسته را تنها در کیفیت 720p خواهند داشت. سونی امسال این قابلیت را برای اولین بار بر بستر فیلم برداری FHD در اکسپریا XZ2 پیاده کرد که اکسپریا XZ3 نیز همانند اکسپریا XZ2 همین امکان را در اختیار کاربر قرار میدهد. به عبارت دیگر اکسپریا XZ3 میتواند ویدئوی فوق آهسته با سرعت 960 فریم بر ثانیه را با کیفیت 1080p یا همان FullHD ضبط کند.
سونی در بخش دوربین اکسپریا XZ3 از هوش مصنوعی کمک گرفته و به لطف هوش مصنوعی قابلیت جدیدی به نام اسمارت لانچ در این دستگاه ایجاد شده است. اسمارت لانچ یا به فارسی راه اندازی هوشمند قابلیت جدیدی است که توسط آن برنامه دوربین به صورت خودکار در زمانی که پیش بینی کند شما قصد گرفتن عکس را دارید باز میگردد. این ویژگی به کمک سنسور شتابسنج، سنسور نور و سنسور مجاورتی هنگامی که گوشی را از جیب خود خارج کرده و به صورت افقی در حالت عکسبرداری نگه میدارید، تشخیص میدهد که شما قصد ثبت عکس را دارید و بلافاصله برنامه دوربین را باز میکند. این قابلیت زمانی جذاب تر میشود که با قابلیت Motion Eye که در بالا در مورد آن توضیح دادیم درگیر میشود. یعنی زمانی که گوشی را از جیب خود خارج میکنید و در موقعیت عکس برداری قرار میدهید، دستگاه به صورت خودکار برنامه دوربین را باز کرده و سه عکس را قبل از فشار دادن دکمه شاتر به صورت خودکار ثبت میکند که به اضافه عکسی که شما ثبت کردید، چهار عکس را در پیش روی شما قرار میدهد که بتوانید یکی از آنها را انتخاب کنید. این قابلیت برای عکسبرداری از سوژه های ناگهانی و سریع بسیار کاربردی و عالی است.
اکسپریا XZ3 در عمل نسبت به نسل های قبلی عکس های بسیار با کیفتی را به خصوص در نور کم و در شب ثبت میکند. سونی برای دوربین اصلی گوشی اکسپریا XZ3 از یک سنسور غول پیکر 19 مگاپیکسلی با سایز 1/2.3 اینچ بهره گرفته است که دارای گشادی دیافراگم f2.0 و لنز عریض 25 میلیمتری میباشد. سونی مجموعهای از بهترین تکنولوژیهای تصویربرداری خود را برای این گوشی هوشمند در نظر گرفته است. سیستم پیشبینی تشخیص فاز، سنسور EIS یا همان ژیرو سنسور، سنسور تشخیص رنگ، فوکوس اتومات لیزری، فوکوس هیبریدی، قابلیت تشخیص چهره و لبخند، ثبت تصاویر پاناروما و HDR از دیگر ویژگیها و قابلیتهای دوربین اصلی گوشی اکسپریا XZ3 هستند.
در بخش فیلم برداری اکسپریا XZ3 علاوه بر توانایی فیلم برداری سوپراسلوموشن که در بالا به آن اشاره کردیم، قابلیت فیلم برداری 4K HDR را هم دارد که پیش از این فقط در گوشی اکسپریا XZ2 استفاده شده بود. این یک مزیت در اکسپریا XZ3 است که آن را از گوشی های برندهای دیگر متمایز میکند. در بخش عکس برداری سلفی نیز اکسپریا XZ3 نسبت به اکسپریا XZ2 رشد داشته و دوباره به دوربین 13 مگاپیکسلی سلفی برگشته است. دوربین سلفی اکسپریا XZ3 با کیفیت 13 مگاپیکسلی مناسب برای کاربرانی است که به عکس های سلفی اهمیت زیادی میدهند.
طبق معمول آخرین دستاورد کوالکام در جدیدترین پرچمدار سونی مورد استفاده قرار گرفته است. چیپست اسنپدراگون 845 کوالکام وظیفه قدرت بخشیدن به اکسپریا XZ3 را بر عهده دارد. این چیپست به یک پردازنده 8 هسته ای مجهز شده که 4 هسته آن 2.7 گیگاهرتزی و 4 هسته آن 1.7 گیگاهرتزی است. همانند اسنپدراگون 835 هسته های این پردازنده هم از نوع Kyro بوده که معماری آن از نوع 10 نانومتری است.
در مورد پردازنده اکسپریا XZ3 جای بحث و انتقادی وجود ندارد. چرا که قوی ترین چیپست توسعه یافته توسط کوالکام تا این لحظه (سال 2018) در قلب این دستگاه به کار گرفته شده که قدرت این دستگاه را تقریباً در ردیف دیگر پرچمداران اندرویدی و در بالاترین سطح بازار قرار میدهد. سنگین ترین فعالیت ها از جمله اجرای بازی، تماشا یا ضبط ویدئوی 4K و ... به راحتی هر چه تمامتر توسط اسنپدراگون 845 پردازش میشود. برای بازی ها نباید از نام Adreno 630 به راحتی عبور کنیم که ادعای زیادی در بین پردازنده های گرافیکی جهان دارد.
سونی موبایل از حافظه نوع UFS در اکسپریا XZ3 استفاده کرده که سرعت بسیار بالای در خواندن و نوشتن دارد. سونی نشان داده تمایلی به استفاده از چند حافظه داخلی متنوع در یک گوشی ندارد. مثل قبل اکسپریا XZ3 تنها در یک نسخه با حافظه داخلی 64 گیگابایتی عرضه خواهد شد. البته همانطور که در بالاتر به آن اشاره کردیم، با توجه به هیبریدی بودن درگاه سیم کارت دوم و اشتراک آن با درگاه کارت حافظه، استفاده از دو سیم کارت همزمان به منزله چشم پوشی از کارت حافظه است که شاید حافظه 64 گیگابایتی برای افرادی که از دو سیم کارت همزمان استفاده میکنند، کمی محدود کننده باشد. البته اگر تمایلی به استفاده از سیم کارت دوم نداشته باشید میتوانید به وسیله مموری کارت، حافظه خارجی دستگاه را تا 512 گیگابایت افزایش دهید.
در بخش رم نیز اکسپریا XZ3 به رم 4 گیگابایتی تجهیز شده است که همچنان این مقدار رم در سال 2018 نیز به عنوان یک استاندارد ایده آل برای گوشی های هوشمند پرچمدار شناخته میشود. سرعت اجرای برنامه ها و چند وظیفگی در اکسپریا XZ3 بوسیله رم 4 گیگابایتی بسیار عالی است.
اکسپریا XZ3 اولین اسمارت فون دنیا با نسخه پیش فرض اندروید 9.0 است. سونی همچنان به استفاده از رابط کاربری نزدیک به خام در پرچمداران خود اصرار دارد که این موضوع در اکسپریا XZ3 نیز تکرار شده است. البته برنامه های اختصاصی سونی نظیر آلبوم، موزیک، لانچر و ... در اکسپریا XZ3 دیده میشود تا رابط کاربری این دستگاه را از رابط کاربری خام اندروید دور کند. سونی قابلیت های نرم افزاری جذابی را در اکسپریا XZ3 جای داده که در خصوص هر کدام از آنها در برخی از بخش ها توضیحاتی را ارائه کردیم.
سونی از ابتدای سال 2018 در بخش صدا تمرکز ویژه ای بر روی محصولات پرچمدار از خود نشان داد. همانند اکسپریا XZ2 در اکسپریا XZ3 نیز قدرت صدا نسبت به گوشی های سال قبل به طرز قابل توجهی افزایش داشته است. قدرت صدا به تنهایی ملاک نیست، بلکه باید کیفیت را هم به همراه داشته باشد که در اکسپریا XZ3 دقیقاً همینطور است. به لطف اسپیکر استریو در اکسپریا XZ3 کیفیت صدا حتی در بالاترین حد ممکن نیز بسیار عالی است.
سونی موبایل در اکسپریا XZ3 از فناوری جدید خود به نام Dynamic vibration system استفاده کرده که با توجه به اهمیت آن، این قابلیت را در ادامه مفصل توضیح خواهیم داد. اما در این دستگاه فناوری های پیشرفته ای چون ClearBass که صدای بم بسیار شفافی را به سمت گوش های شما هدایت میکند، فناوری +ClearAudio که با یک حرکت ساده و بدون تنظیمات حرفه ای بهترین صدا را با توجه به موقعیتی که در آن قرار دارید به شما اهدا میکند، سیستم Virtual Sound، که صدایی بسیار غنی را برای شما فراهم میکند و فناوری DSEE HX، که موتور پردازش دیجیتالی صدای اختصاصی سونی میباشد، به شما کمک میکند تا صدایی نزدیک به صدای Hi-Res را در فایل های موسیقی فشرده شده تجربه کنید.
سونی همچنین برای بحث انتقال صدا به صورت بیسیم نیز یک سیستم انحصاری و حرفه ای را با نام LDAC اختراع کرده است که به واسطه آن کاربرانی که از هدستها و هدفونهای بیسیم با پشتیبانی از صدای بسیار با کیفیت Hi-Res بهره میبرند را در امر گوش فرا دادن به موسیقی با کیفیتی وصف ناشدنی همراهی میکند. گفتنی است که این ویژگی باعث میشود شما به صورت بیسیم کیفیت صدای Hi-Res را تجربه کنید. بلندگوهای استریوی این محصول نیز به واسطه فناوری انحصاری و اختصاصی S-Force میتوانند صدای فراگیر بسیار غنی و با کیفیتی را از بلندگوهای گوشی اکسپریا XZ3 برای شما پخش کنند تا بدون نیاز به هدست، هندزفری یا هدفون نیز بتوانید کیفیت صدای مثال زدنی ای را تجربه کنید.
اکسپریا XZ3 متاسفانه یا خوشبختانه فاقد جک 3.5 میلی متری هدفون است. حذف جک هدفون هر چند که از نظر ظاهری نتیجه مثبتی داشته و فرصت استفاده بهینه از فضاها را به طراحان خواهد داد، اما میتواند محدودیت هایی برای کاربران داشته باشد. کاربران برای اتصال هدفون سیمی به اکسپریا XZ3 باید از یک رابط USB Type-C به هدفون که در جعبه دستگاه قرار دارد استفاده کنند. متاسفانه این رابط فاقد فناوری حذف نویز سونی است که هدفون های سیمی با این قابلیت را عملاً به هدفون های معمولی بدل میکند.
سونی از ابتدای سال 2018 در تمامی گوشی های خود به استثنای اکسپریا XZ2 Compact، از باتری بزرگتر از 3000 میلی آمپر ساعت استفاده کرده است. این یک اتفاق بزرگ برای سونی است که تا همین سال گذشته حتی در برخی از پرچمداران خود از باتری کوچکتر از 3000 میلی آمپر ساعت استفاده کرده بود. اکسپریا XZ3 با بهره مندی از یک باتری حجیم 3300 میلی آمپری، کاملاً ایده آل برای استفاده طولانی مدت است که هیچگونه نگرانی از بابت خالی شدن شارژ را برای کاربر ندارد. علاوه بر ظرفیت بالای باتری، سونی فناوری های خاصی را هم در این بخش به کار گرفته است. از فناوری Qnovo گرفته که عمر باتری را بالا خواهد برد تا سیستم باتری هوشمند سونی که تضمین خوبی برای عمر بالای باتری است. سیستم باتری هوشمند سونی به یادگیری رفتارهای شما در شارژ گوشی هوشمند دقت میکند و به مرور زمان پروسه شارژ شدن گوشی شما را فرا میگیرد. سپس با ارائه پیشنهاداتی به شما، کمک میکند که باتری گوشی هوشمند خود را در نهایت امنیت و سلامت شارژ کنید. برای مثال اگر شما عادت دارید که شبها تا صبح گوشی خود را به شارژر وصل کنید، سیستم باتری هوشمند سونی این عادت شما را فرا میگیرد و وقتی گوشی هوشمند خود را به شارژر وصل میکنید با ارائه پیشنهاداتی از فول شدن بیش از اندازه باتری جلوگیری کرده و شارژ گوشی هوشمند شما را تا زمان بیداری محاسبه کرده و گوشی را سر وقت فول شارژ تحویل شما میدهد.
سونی موبایل در اکسپریا XZ3 سراغ استاندارد Qi رفته است. استاندارد Qi یک استاندارد برای انتقال نیرو به صورت بی سیم است که ما آن را با نام شارژر وایرلس میشناسیم. شارژ وایرلس یا شارژ بی سیم یکی از قابلیت های جذاب در اکسپریا XZ3 است که به کمک یک شارژر مخصوص که باید آن را جداگانه تهیه کنید در دسترس خواهد بود. البته نباید فراموش کنیم که قابلیت شارژر سریع نیز یکی از قابلیت های اساسی در باتری اکسپریا XZ3 است که با استاندارد نسل 3 سوم شارژ سریع کوالکام عمل میکند.
این ویژگی یک قابلیت بسیار مهم در اکسپریا XZ3 است که سونی تاکید زیادی هم بر آن داشته است. اما Side Sense چیست و چه کاربردی دارد؟ فریم های کناری اکسپریا XZ3 در هر دو سمت راست و چپ، به فشار حساس است. با دوبار کلیک بر فریم کناری گوشی، لیستی از برنامه ها و ابزارها نمایش داده میشوند. این برنامه ها دقیقاً برنامه هایی هستند که دستگاه پیش بینی میکند شما در آن لحظه به آن نیاز دارید! گوشی بر اساس فاکتورهایی مثل زمان، مکان، سابقه استفاده و ... پیش بینی میکند که در این لحظه کدام برنامه به کار شما می آید. مثلا زمانی که در سفر هستید، با استفاده از موقعیت شما پیش بینی میکند که ممکن است به برنامه دوربین برای ثبت خاطرات خود نیاز دارید. یا مثلا در ساعات اداری وقتی در سرکار هستید، برنامه هایی نظیر ایمیل، تقویم و ... که به کار شما بستگی دارد نمایش داده میشود. یا مثلا صبح وقتی که در حال پیاده روی هستید برنامه موزیک در اولویت برای نمایش قرار میگیرد.
سونی موبایل در اکسپریا XZ3 از فناوری انحصاری جدید خود به نام Dynamic vibration system استفاده کرده است. این فناوری که به وسیله یک ویبره قدرتمند در درون دستگاه عمل میکند، با ریتم صدای اسپیکرها گوشی را به لرزه در میاورد. یعنی هنگام پخش موزیک یا تماشای فیلم، متناسب با صدا و ریتم آن، ویبره فعال شده و لرزش های ضعیف یا قوی ایجاد میکند. این سیستم که یک قابلیت سرگرم کننده است، شما را در هنگام تماشای فیلم یا اجرای بازی، کاملا در حس و حال آن غرق میکند.
سال گذشته سونی هنگام معرفی اکسپریا XZ1، بر روی قابلیت عکسبرداری سه بعدی این دستگاه تاکید زیادی داشت. این قابلیت، یک ویژگی تماماً نرم افزاری است که به کاربر این امکان را میدهد تا یک تصویر سه بعدی از صورت یا هر جسم دیگری که میخواهد تهیه کند. نکته بسیار جالب اینجاست که اگر به یک چاپگر سه بعدی دسترسی داشته باشید، میتوانید به راحتی هر چه تمامتر، عکسهای ثبت شده را به صورت سه بعدی پرینت گرفته و یک مجسمه کوچک از چهره خودتان یا هر جسم دیگر که از آن عکس گرفتهاید داشته باشید. در اکسپریا XZ1 این قابلیت فقط توسط دوربین پشت دستگاه به کار گرفته شد اما در اکسپریا XZ3 همانند اکسپریا XZ2 دوربین سلفی نیز توانایی عکسبرداری را خواهد داشت که کار کردن با آن به مراتب راحت تر از دوربین پشت دستگاه است.
سنسور اثر انگشت تقریباً تبدیل به یک قابلیت اثبات شده و اولیه در گوشی های هوشمند شده است. اکسپریا XZ3 هم همانند گوشی های قبلی سونی به این قابلیت مجهز شده با این تفاوت که محل قرارگیری سنسور اثر انگشت به پشت دستگاه منتقل شده است. بر خلاف گوشی های قبلی سونی، این سنسور از دکمه پاور جدا بوده و فقط قرارگرفتن انگشت بر روی آن برای باز شدن قفل کافیست. به عبارت دیگر نیازی به فشار دادن دکمه و روشن کردن صفحه قبل از قرارگیری انگشت بر روی سنسور نیست.
از جمله دیگر قابلیت های این گوشی هوشمند میتوان به بلوتوث نسخه 5.0، ارتباط بیسیم WIFI با فناوری های روز دنیا، ارتباط NFC، شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنسور فشار، سنسور مجاورت، طیف سنج، مقاومت در برابر نفوذ آب و گرد و غبار با فناوری IP68 و دستیار هوشمند اکسپریا اشاره کرد که به مدیریت هوشمند گوشی اکسپریای شما کمک شایانی خواهد کرد. اکسپریا XZ3 در چهار رنگ مشکی، سبز، قرمز و نقره ای در بازار عرضه شده است که میتوانید مطابق با سلیقه خود، هر کدام از این رنگ ها را در صورت موجود بودن در تکنولایف به صورت آنلاین سفارش دهید.
نمایش معرفی محصول
نمایش معرفی محصول
برای راهنمایی دیگران درمورد این کالا نظر دهید.
برای ثبت نظر نیاز به خرید کالا نیست؛ همچنین میتوانید نظرتان را به صورت ناشناس ثبت کنید.
نظر خود را در مورد این محصول بنویسید ...
تحویل سریع به مشتریان
7 روز هفته
در بازار موبایل 1، بازار موبایل 2، عرش آجودانیه، اپال و مطهری