گوشی موبایل شیائومی مدل Poco M4 Pro - ظرفیت 128 گیگابایت - رم 6 گیگابایت
Xiaomi Poco M4 Pro 128/6GB
نظرات کاربران
0 نظر
ناموجود
+2
ناموجود
این محصول در حال حاضر موجود نیست. میتوانید از محصولات جایگزین در بالای صفحه دیدن نمایید.
نظرات کاربران
0 نظر
ناموجود
+2
ناموجود
این محصول در حال حاضر موجود نیست. میتوانید از محصولات جایگزین در بالای صفحه دیدن نمایید.
مشخصات فنی
نقد و بررسی
نظرات کاربران
مشخصات سخت افزاری دوربین :
64 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/1.8) 8 مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش 118 درجه، f/2.2) 2 مگاپیکسل (لنز ماکرو، f/2.4)
فیلمبرداری دوربین پشت :
دارد / 1080p با سرعت 30 فریم بر ثانیه
فلاش :
دارد / فلاش LED
زوم دیجیتال :
دارد
شبکه های مخابراتی قابل پشتیبانی :
GSM / HSPA / LTE / LTE-A (CA)
حداکثر سرعت دانلود در UMTS/ حدکثر سرعت آپلود در UMTS :
42 مگابیت بر ثانیه / 5.8 مگابیت بر ثانیه
پورت USB/ ورژن و نوع :
دارد / USB Type-C 2.0
بلوتوث/ ورژن و ویژگی :
دارد/ ورژن 5.0، همراه با A2DP، LE
شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :
دارد / 802.11 a/b/g/n/ac و dual-band, Wi-Fi Direct
موقعیت نما GPS/ ویژگی ها :
دارد / ویژگی های A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
مرورگر وب/ نوع :
دارد / HTML5
پخش موسیقی/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4/H.264 player- MP3/eAAC+/WAV/Flac player ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط صدا/ فرمت ضبط کردن :
دارد / AAC , AMR - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
پخش ویدئو/ فرمت های قابل پخش :
MP4 / WMV / H.264 player سایر فرمت ها ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط ویدئو/ فرمت ضبط کردن :
دارد (دوربین) / H.263, H.264 , 3GP , MP4 - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
نمایش عکس/ فرمت های قابل پخش :
دارد / BMP , GIF , JPG , PNG , WEBP - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
فرمت عکس های دوربین :
JPG
سنسورها :
حسگر اثر انگشت در کنار قاب (Fingerprint (side-mounted ، شتاب سنج (Accelerometer)، ژيروسکوپ (Gyro)، قطب نما (Compass) ، سنسور مجاورت (proximity)
مقاومت در برابر آب و گرد و غبار/ درجه گواهینامه :
گواهی IP53 برای مقاومت در برابر گردوغبار و پاشش آب
سایر مشخصات مهم :
صدای 24 بیت / 192 کیلوهرتز / - شارژ سریع 33 وات (100 درصد در 58 دقیقه) - پشتیبانی از Power Delivery 3.0 - پشتیبانی از +Quick Charge 3
باتری :
دارد
نوع باتری/ قابل تعویض توسط کاربر :
لیتیوم پلیمری/ خیر
شناسه کالا :
2800001862724 - 2800001862717 - 2800001862717 - 2800001785887 - 2800001775703
نمایش بیشتر
*** این گوشی دارای پک و رام گلوبال است.***
سالهاست که شیائومی تلاش میکند با تولید محصولات باکیفیت در کنار قیمت مناسب سهم خود را در بازار تکنولوژی دنیا بیشتر کند و تا حد زیادی هم در این راه موفق بوده و طرفداران بسیاری پیدا کرده است. کمپانی شیائومی زیرمجموعههای زیادی در زمینه تولید گوشی موبایل و حتی محصولات سبک زندگی دارد و سیاست این شرکت در سالهای اخیر نفوذ حداکثری در بازارهای هدف بوده. ازاینرو این روزها شاهد این هستیم که در دسته گوشیهای میانرده موفقیت فروش را تجربه میکند و گوشیهای پرچمدار و اقتصادی خوبی نیز معرفی کرده است. طبق گفته مدیر شیائومی در سالهای آینده هدف این شرکت رقابت با گوشیهای اپل خواهد بود و باید دید که تا چه حدی در این ادعای بزرگ موفق خواهند بود؟
گوشی شیائومی مدل پوکو M4 Pro نسخه جدید گوشی M3 Pro است و سعی بر این بوده با حفظ قیمت، امکانات بهتری در دل گوشی قرار بگیرد. در ادامه با تکنولایف همراه باشید تا بهصورت دقیق این گوشی پرطرفدار را مورد بررسی قرار دهیم. نکته حائز اهمیتی که در بررسی این گوشی باید به آن اشاره کنیم وجود دو نسخه 4G و 5G در گوشی POCO M4 Pro است. مهمترین تفاوتی که در نگاه اول به چشم میآید طراحی متفاوت این دو مدل است. در مدل 4G شاهد طراحی بسیار نزدیک به گوشی پوکو X4 Pro هستیم ولی نسخه 5G زبان طراحی سری ردمی نوت را دنبال میکند و باز هم شاهد یک سیاست عجیب از سوی کمپانی شیائومی و پوکو هستیم.
در نگاه اول یا یک جعبه زردرنگ روبهرو میشوید که لوگوی POCO روی آن نقش بسته و با رنگ مشکی و با فونت بزرگ مدل گوشی یعنی POCO M4 Pro روی جعبه نوشته شده است. نسخهای که ما مورد بررسی قرار دادیم مدل 256.8 گیگابایتی رنگ Power Black بود که در بخش طراحی بیشتر به جزئیات رنگ مشکی آن اشاره میکنیم. طبق معمول داخل جعبه گوشی شاهد دفترچههای راهنما، سوزن سیمکارت و یک محافظ بدنه ژلهای هستیم. این روزها که بازار حذف آداپتور شارژر از جعبه گوشیها داغ شده شیائومی برخلاف جهت شنا میکند و شارژرهای قدرتمندی را در جعبه گوشیهایش قرار میدهد. یک آداپتور فستشارژ 33 وات و کابل شارژ باکیفیت، پکیج این گوشی را تکمیل میکنند و نیازی بهصرف هزینه اضافه برای خرید شارژر نیست. این مورد را یک نقطه قوت برای محصولات شیائومی در نظر میگیریم و امیدواریم که این رویه ادامه پیدا کند.
اگر قبلاً تجربه کارکردن با گوشیهای میانرده شیائومی را داشته باشید مطمئناً حس کارکردن با پوکو M4 Pro حسی آشنا برای شما خواهد بود. نکته هیجانانگیز جدیدی در این بخش وجود ندارد و این گوشی 179.5 گرمی ابعادی معادل 159.9 در 73.9 در 8.1 میلیمتر دارد. صفحهنمایش با گوریلاگلس 3 محافظت میشود ولی قاب پشتی دستگاه مثل فریم دور دستگاه از جنس پلاستیک است. شیائومی سعی کرده طراحی پنل پلاستیکی پشت را به شیشهای بودن نزدیک کند و تا حدی هم در این امر موفق بوده. رنگ مشکی گوشی به خاکستری نزدیک است و به دلیل براق بودن اثر انگشت زیادی را جذب میکند و اگر از قاب محافظ استفاده نمیکنید این یک نکته منفی بهحساب میآید.
در بخش طراحی، POCO X4 Pro و POCO M4 Pro شباهت بسیار زیادی به هم دارند و شاید تنها نکته مثبت خوشدستتر بودن M4 نسبت به X4 باشد. در اکثر گوشیهای پوکو زبان طراحی دوربینها متفاوت با گوشیهای بازار است. یک باکس مستطیلی 3 دوربین و یک فلش را در دل خود جا داده و سؤال اصلی اینجاست که آیا وجود یک محیط بزرگ در پشت گوشی برای دوربین عملکرد طراحان را زیر سؤال میبرد یا نه؟ در تجربه استفاده ما این محیط مستطیلی لبههای تیزی دارد و اگر بدون کیس از گوشی استفاده کنید کمی آزاردهنده خواهد بود. لوگوی POCO هم در کنار دوربینها دیده میشود و یک عدد 64 اشاره به دوربین اصلی دارد. همچنین کلمه AI خبر از وجود هوش مصنوعی در نرمافزار دوربین میدهد. یک نقطه قرمزرنگ کوچک هم دیده میشود که به نظر میرسد نماد فوکوس لیزری است ولی صرفاً جنبه تزئینی دارد.
جلوی گوشی حاشیههای کمی را نمایش میدهد و دوربین درون یک حفره کوچک قرار دارد. حاشیه پایین صفحهنمایش کمی بیشتر از قسمت بالا است. سمت راست کلیدهای کموزیاد کردن حجم صدا و دکمه پاور قرار گرفته و حسگر اثر انگشت هم با کلید پاور ادغام شده تا تجربه سریعی را برای شما ایجاد کند و در سمت چپ هم شاهد درگاه سیمکارت و SD Card هستیم. یکی از نقاط قوت امکان استفاده از دو سیمکارت همزمان و کارت حافظه جانبی است که دست شما را برای دریافت بیشترین بازدهی ممکن باز گذاشته است. لبه بالایی میزبان جایگاه جک 3.5 میلیمتری هدفون، اسپیکر دوم، سنسور مادونقرمز برای کنترل وسایل مختلف و میکروفون دوم است و پورت Type-C، میکروفون اصلی و اسپیکر اول گوشی در لبه پایین قرار گرفتهاند.
این گوشی شیائومی علاوه بر رنگ مشکی در رنگهای زرد و آبی هم معرفی و تولید شده است. رنگ زرد نماد برند پوکو محسوب میشود و در اکثر گوشیهای POCO شاهد وجود رنگ زرد هستیم. رنگ زرد این گوشی دقیقاً مشابه رنگ جعبه است که در بررسی به آن اشاره کردیم. گواهی IP53 هم این گوشی رو تا حدی در برابر قطرات آب مقاوم کرده ولی نباید انتظار یک گوشی کاملاً ضدآب را داشته باشید.
دوربین سلفی بهصورت حفرهای طراحی شده و در بالای نمایشگر دیده میشود. همچنین میکروفون مکالمه کاملاً ظریف و مهندسی شده در بالای دوربین سلفی تعبیه شده و کیفیت خوبی هم دارد. در کل تماشای فیلم و بازیکردن با نمایشگر این گوشی لذتبخش است و به لطف نرخ تازهسازی 90 هرتزی حتی وبگردی هم به امری لذتبخش تبدیل میشود.
اسپیکر دوگانه یا همان اسپیکر استریو از قابلیتهای مهم برای یک گوشی میانرده محسوب میشود و کیفیت و بلندی صدای بلندگوهای گوشی در حد ایدهآل است که در مجموع عملکرد مناسبی دارد. جک 3.5 میلیمتری هدفون هم یک نقطه قوت است و تجربه صوتی شما را بهتر میکند. اسپیکر اصلی روی لبه پایینی و اسپیکر کمکی روی لبه بالایی قرار گرفتهاند تا قدرت صوتی گوشی تأمین شود.
با خرید گوشی پوکو M4 Pro، اندروید 11 بستر نرمافزاری شما خواهد بود که با همراهی MIUI 13 و لانچر اختصاصی پوکو محیط نرمافزاری کاملی را ایجاد کرده و احتمالاً بهزودی شاهد آپدیت اندروید 12 نیز خواهیم بود. پشتیبانی نرمافزاری از این گوشی احتمالاً 2 سال خواهد بود و بعد از آن صرفاً بهروزرسانیهای امنیتی را دریافت خواهد کرد.
MIUI در بین رابط کاربری گوشیهای مختلف اندرویدی امکانات زیادی را ارائه میداد ولی کمی سنگین بود. شیائومی سعی کرد در MIUI 13 با افزودن امکانات جدید و رفع باگها، سرعت رابط کاربری را تا حد زیادی بهبود دهد. بسیاری از گوشیهای شیائومی MIUI 13 را بر پایه اندروید 11 دریافت کردهاند و تعداد زیادی از امکانات هنوز بهصورت رسمی عرضه نشدهاند و باید منتظر بمانیم تا سیاست کمپانی در قبال تاریخ انتشار مشخص شود.
شاید تا چند سال گذشته مدیاتک نام آشنایی در بازار تولید پردازندهها نبود ولی حالا با پیشرفت این شرکت شاهد این هستیم که بسیاری از گوشیهای بازار حتی پرچمداران به استفاده از تراشههای مدیاتک روی آوردهاند. مدیاتک دو سری پردازنده معروف با نامهای هلیو و دایمنسیتی دارد. شیائومی M4 Pro با پردازنده Mediatek Helio G96 معرفی شد. این تراشه هشت هستهای لیتوگرافی 12 نانومتری دارد و در تستهای انجام شده سرعت و قدرت متوسطی دارد.
پردازنده گرافیکی Mali-G57 دربازیهای گرافیکی همراه شما خواهد بود و اکثر بازیهای سنگین را با گرافیک متوسط اجرا میکند و کندی و لگ بسیار کمی دیده میشود. در ادامه با جزئیات کامل اجرای بازیهای مختلف بررسی خواهیم کرد.
گوشی شیائومی POCO M4 Pro در حافظههای متفاوتی تولید شده تا نفرات بیشتری را در جامعه هدف خود قرار دهد. نسخههای (64.6)، (128.6)، (128.8) و (256.8) گیگابایتی برای این مدل گوشی در دسترس هستند و با پشتیبانی از کارت حافظه جانبی اصلاً نباید نگرانی از بابت پرشدن محل ذخیرهسازی گوشی خود داشته باشید. همچنین باید به این نکته اشاره کنیم که حافظه UFS 2.2 نیز از قابلیتهای در این بخش است که سرعت خواندن دیتا و عملکرد را افزایش میدهد.
در انجام بازیهای آنلاین شوتر اولشخص مثل کالاف دیوتی و پابجی شاهد عملکرد متوسط گوشی بودیم. بازدهی بازی روی گرافیک بالا بسیار پایین بود و شاهد کندی و لگ زیادی بودیم ولی در گرافیک متوسط تجربه بازی خیلی بهتر شد و اکثر لگها و کندیها برطرف شد و بازیکردن لذتبخش بود. پیشنهاد ما برای بازیکردن گرافیک متوسط است چراکه گرافیک پایین تمام جزئیات بصری بازی را از بین میبرد و لذتبخش نبود. میزان داغ شدن گوشی بعد از 30 دقیقه بازی عادی بود ولی درجه حرارت در قسمت قاب دوربین بیشتر از سایر نقاط بود.
در بازی آسفالت 9 همه چیز کاملاً معمولی اجرا میشد و نکته خاصی برای ذکر کردن وجود ندارد. همچنین بازیهای Shadow Fight و Revolution را بررسی کردیم. در بازی اول عملکرد خیلی خوب بود و گرمای دستگاه در حد طبیعی بالا رفت و کندی خاصی دیده نشد. اما بازی دوم که بازی سنگینی بود شرایط را تغییر داد تا بازهم این نکته را مدنظر قرار دهیم که همه گوشیها برای بازیهای سنگین مناسب نیستند و باید باتوجهبه قیمت گوشی انتظار خود را مطرح کنیم.
اکثر تستهای بنچمارک را برای سنجش قدرت پردازشی و گرافیکی این گوشی انجام دادیم تا با مقایسه اعداد و ارقام به بهترین انتخاب میان گوشیهای میانرده برسید. در ادامه با ذکر جزئیات به بررسی تستهای گوشی خواهیم پرداخت.
محیط نرمافزاری دوربین امکانات کاملی را در دل خود جا داده ولی عملکرد هوش مصنوعی میتواند بهتر شود. دوربین اصلی 64 مگاپیکسلی دستگاه در انجام تستها، تصاویر خوبی ثبت کرد و دقت رنگها و جزئیات باتوجهبه قیمت دستگاه و میانرده بودن آن رضایتبخش است. لنز 8 مگاپیکسلی فوق عریض هم عکسهای معمولی را ثبت کرد ولی بازهم باید به میانرده بودن گوشی اشاره کنیم. دوربین 2 مگاپیکسلی ماکرو هم با اینکه کاربرد چندان زیادی ندارد ولی در این مجموعه وجود دارد تا با دوربین سهگانه پوکو M4 Pro عکسهای جذابی ثبت کنید و لذت ببرید.
دوربین سلفی هم 16 مگاپیکسلی است و کیفیت خوبی برای مکالمات تصویری دارد. همچنین کیفیت فیلمبرداری در هر دو دوربین فولاچدی (1080p) است. در ادامه هر دوربین را با نمونه عکس مورد بررسی قرار میدهیم.
بررسی تکمیلی دوربینها
دوربین اصلی (واید) این گوشی عکسهای خوبی ثبت میکند و جزئیات و دقت رنگها برای یک گوشی میانرده ایدهآل است. در عکاسی ماکرو با اینکه انتظار زیادی نداشتیم ولی عملکرد گوشی مناسب بود. در گوشیهای میانرده نباید انتظار زیادی از دوربین اولترا واید داشته باشید و در پوکو M4 Pro هم شرایط به همین منوال است و شاهد کیفیت فوقالعاده نخواهید بود. دوربین سلفی هم سعی کرده نیاز کاربران را برای مکالمات تصویری و عکاسی سلفی برآورده کند ولی بعضی گوشیهای میانرده دوربین سلفی بهتری نیز دارند.
در بخش باتری فقط نباید به میزان عددی ظرفیت باتری نگاه کنیم بلکه عوامل زیادی وجود دارد که عملکرد شارژدهی را مورد سنجش قرار میدهند. برای مثال در این گوشی با بالارفتن نرخ نوسازی تا 90 هرتز مصرف باتری افزایش پیدا میکند. میزان روشنایی نمایشگر، استفاده از اینترنت، بازیکردن و بازبودن برنامه در پسزمینه از مهمترین عوامل کاهش عمر و میزان درصد باتری هستند.
وجود شارژر 33 واتی درون جعبه از نقاط قوت این گوشی است
باتری 5000 میلیآمپر ساعتی این گوشی در استفاده متوسط میتواند تا یک روز کامل شما را همراهی کند و نکته مهم استفاده از شارژر 33 واتی است. آداپتور شارژر از درون جعبه گوشی حذف نشده و این نکته وجه تمایز شیائومی از سایر شرکتهای تولیدکننده گوشیهای موبایل به شمار میرود.
سری پوکو در بین گوشیهای میانرده شیائومی طرفداران زیادی دارد و عملاً این سری مشابه بسیاری از گوشیهای شیائومی هستند ولی تحت عنوان پوکو عرضه میشوند. در بررسی پوکو M4 Pro دیدیم که با یک گوشی ارزشمند روبهرو هستیم. نمایشگر 90 هرتزی و شارژر سریع 33 واتی از مهمترین شاخصههای این گوشی بود.
1- قیمت گوشی شیائومی POCO M4 Pro چقدر است؟
این گوشی در بین گوشیهای بازار قیمت مناسبی دارد و برای مشاهده آخرین قیمت به سایت تکنولایف مراجعه کنید.
2- عملکرد سیستم پردازشی گوشی چگونه است؟
اگر اهل بازیکردن با گوشیهای میانرده هستید، این گوشی شما را ناامید نخواهد کرد ولی نباید انتظار اجرای کالاف دیوتی روی بالاترین گرافیک را داشته باشید.
3- شارژر 33 واتی در جعبه وجود دارد؟
بله. شارژر 33 واتی در جعبه است.
گوشی | POCO M4 Pro | Redmi Note 11 | Redmi Note 11S |
---|---|---|---|
تاریخ معرفی | 9 اسفند 1400 | 6 بهمن 1400 | 6 بهمن 1400 |
ابعاد | 159.9 در 73.9 در 8.1 میلیمتر | 159.9 در 73.9 در 8.1 میلیمتر | 159.9 در 73.9 در 8.1 میلیمتر |
وزن | 179.5 گرم | 179 گرم | 179 گرم |
سیمکارت | دو سیمکارت | دو سیمکارت | دو سیمکارت |
صفحهنمایش | 6.43 اینچ - آمولد 90 هرتزی | 6.43 اینچ - آمولد 90 هرتزی | 6.43 اینچ - آمولد 90 هرتزی |
سیستمعامل | اندروید 11 و رابط کاربری MIUI 13 | اندروید 11 و رابط کاربری MIUI 13 | اندروید 11 و رابط کاربری MIUI 13 |
تراشه | مدیاتک هلیو G96 | کوالکام اسنپدراگون 680 | مدیاتک هلیو G96 |
کارت حافظه | بله | بله | بله |
حافظه داخلی | 64 و 128 و 256 گیگابایت | 64 و 128 گیگابایت | 64 و 128 گیگابایت |
رم | 6 و 8 گیگابایت | 4 و 6 گیگابایت | 6 و 8 گیگابایت |
دوربین پشت | 64 مگاپیکسل اصلی – 8 مگاپیکسل فوق عریض – 2 مگاپیکسل ماکرو | 50 مگاپیکسل اصلی – 8 مگاپیکسل فوق عریض – 2 مگاپیکسل ماکرو – 2 مگاپیکسل عمقسنج | 108 مگاپیکسل اصلی – 8 مگاپیکسل فوق عریض – 2 مگاپیکسل ماکرو – 2 مگاپیکسل عمقسنج |
دوربین جلو | 16 مگاپیکسل | 13 مگاپیکسل | 16 مگاپیکسل |
باتری | 5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت | 5000 میلیآمپر ساعت |
شارژ سریع | 33 وات | 33 وات | 33 وات |
رنگ | مشکی - آبی - زرد | خاکستری - سفید - آبی | خاکستری - سفید - آبی |
نمایش معرفی محصول
نمایش معرفی محصول
برای راهنمایی دیگران درمورد این کالا نظر دهید.
برای ثبت نظر نیاز به خرید کالا نیست؛ همچنین میتوانید نظرتان را به صورت ناشناس ثبت کنید.
نظر خود را در مورد این محصول بنویسید ...
تحویل سریع به مشتریان
7 روز هفته
در بازار موبایل 1، بازار موبایل 2، عرش آجودانیه، اپال و مطهری