loadingGif

گوشی موبايل نوکيا مدل 8Sirocco تک سيم کارت - ظرفيت 128 گيگابايت

Nokia 8 Sirocco 128/6GB

نظرات کاربران

0 نظر

ناموجود

گوشی موبايل نوکيا مدل 8Sirocco تک سيم کارت - ظرفيت 128 گيگابايت
گوشی موبايل نوکيا مدل 8Sirocco تک سيم کارت - ظرفيت 128 گيگابايت
گوشی موبايل نوکيا مدل 8Sirocco تک سيم کارت - ظرفيت 128 گيگابايت
گوشی موبايل نوکيا مدل 8Sirocco تک سيم کارت - ظرفيت 128 گيگابايت
گوشی موبايل نوکيا مدل 8Sirocco تک سيم کارت - ظرفيت 128 گيگابايت

ناموجود

این محصول در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از محصولات جایگزین در بالای صفحه دیدن نمایید.

  • مشخصات فنی

  • نقد و بررسی

  • نظرات کاربران

مشخصات فنی

  • مشخصات سخت‌ افزاری دوربین :

    فیلمبرداری FullHD 1080p و f/2.0 و پیکسل با سایز 1.4 µm

  • فیلمبرداری دوربین پشت :

    دارد/ حداکثر 4K 2160p

  • فلاش :

    دارد/ dual-LED dual-tone flash

  • شبکه‌ های مخابراتی قابل پشتیبانی :

    GSM /HSPA /LTE Cat12 600/150 Mbps

  • حداکثر سرعت انتقال اطلاعات توسط GPRS :

    107 کیلوبیت بر ثانیه

  • حداکثر سرعت انتقال اطلاعات توسط EDGE :

    296 کیلوبیت بر ثانیه

  • حداکثر سرعت دانلود در UMTS/ حدکثر سرعت آپلود در UMTS :

    42 مگابیت بر ثانیه/ 5.8 مگابیت بر ثانیه

  • پورت USB/ ورژن و نوع :

    دارد/ ورژن 3.1 از نوع Type-C 1.0

  • بلوتوث/ ورژن و ویژگی :

    دارد/ ورژن 5.0 به همراه A2DP و LE و ANT+

  • شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :

    دارد/ 802.11 a/b/g/n/ac دوبانده و دارای قابلیت WiFi Direct

  • خروجی HDMI/ نوع :

    ندارد

  • شبکه خانگی DLNA :

    دارد

  • موقعیت‌ نما GPS/ ویژگی‌ ها :

    دارد/ با قابلیت ساپورت A-GPS و GLONASS و BDS

  • مرورگر وب/ نوع :

    دارد/ HTML5 و دارای Google Chrome

  • پخش موسیقی/ فرمت‌ های قابل پخش :

    دارد/ AAC ,AAC+ ,eAAC+ ,AMR ,MID ,WMA ,OTA ,PCM ,OGG , FLAC ,XMF ,MXMF ,RTTTL ,RTX ,IMY - ممکن است برخی از فرمت‌ها جهت پخش نیاز به نصب نرم‌افزار مخصوص به خود را داشته باشند

  • ضبط صدا/ فرمت ضبط کردن :

    دارد/ AAC ,AMR - ممکن است برخی از فرمت‌ها جهت پخش نیاز به نصب نرم‌افزار مخصوص به خود را داشته باشند

  • پخش ویدئو/ فرمت‌ های قابل پخش :

    دارد/ MP4 ,H.263 ,H.264 ,3GP ,MKV ,AVI ,xVid ,MOV ,MPEG2 , TS ,WEBM ,M4V - ممکن است برخی از فرمت‌ها جهت پخش نیاز به نصب نرم‌افزار مخصوص به خود را داشته باشند

  • ضبط ویدئو/ فرمت ضبط کردن :

    دارد (دوربین)/ H.263 ,H.264 ,3GP ,MP4 - ممکن است برخی از فرمت‌ها جهت پخش نیاز به نصب نرم‌افزار مخصوص به خود را داشته باشند

  • نمایش عکس/ فرمت‌ های قابل پخش :

    دارد/ BMP ,GIF ,JPG ,PNG ,WEBP - ممکن است برخی از فرمت‌ها جهت پخش نیاز به نصب نرم‌افزار مخصوص به خود را داشته باشند

  • فرمت عکس‌ های دوربین :

    JPG

  • سنسورها :

    سنسور اثر انگشت (روی قاب پشتی)/ فشارسنج/ حسگر نور محیط/ ژیروسکوپ/ شتاب سنج/ خاموش شدن صفحه نمایش در هنگام قرار گرفتن موبایل در کنار گوش/ قطب نما

  • مقاومت در برابر آب و گرد و غبار/ درجه گواهینامه :

    دارد/ IP67 - مقاوم در برابر آب و گردوغبار

  • سایر مشخصات مهم :

    صدای Nokia OZO به همراه سه میکروفون/ خروجی صدا 24 بیت و 192 کیلوهرتز/ قابلیت حذف صدا‌های مزاحم هنگام مکالمه با استفاده از میکروفون دوم

  • حداکثر زمان انتظار - Standby :

    495 ساعت

  • حداکثر زمان مکالمه :

    22 ساعت

  • حداکثر زمان پخش آهنگ :

    11 ساعت

  • نوع باتری/ قابل تعویض توسط کاربر :

    لیتیوم یونی/ خیر

  • شناسه کالا :

    2009784629322

نمایش بیشتر

نقد و بررسی

 Nokia 8 Sirocco | گوشی نوکیا 8 سیروکو، مدل تک سیم کارت

متعلقات - گوشی Nokia 8 Sirocco به همراه :

  1. هندزفری سیم دار (داخل جعبه گوشی)
  2. شارژر(داخل جعبه گوشی)
  3. کابل USB (داخل جعبه گوشی)
  4. سوزن درپوش سیم‌کارت (داخل جعبه گوشی)
  5. تبدیل USB Type-C به جک هدفون (داخل جعبه گوشی)

 

 

مقدمه

کمپانی نوکیا یکی از کمپانی های بسیار قدیمی دنیا میباشد که ید طولایی در تولید گوشی دارد. نوکیا جزو اولین برندهای تلفن همراه در دنیا بود که با شعار اتصال مردم به یکدیگر پا به عرصه گذاشت. این کمپانی فنلاندی خدمات بسیار زیادی در دنیا انجام داد و به علت عدم مدیریت درست در سال های نه چندان دور با شکست مواجه شد. همین موضوع باعث شد بخش موبایل نوکیا به مایکروسافت واگذار شود و پس از چندی مایکروسافت نیز بخش موبایل نوکیا را به یک کمپانی فنلاندی واگذار کرد، تا سرنوشت نوکیا به کلی دچار تغییر شود.

واگذاری بخش موبایل نوکیا به کمپانی HMD یک نقطه عطف برای این برند محسوب میشود و دقیقاً از همین نقطه بود که نوکیا توانست دوباره خود را به عنوان یک قدرت جهانی در زمینه گوشی های هوشمند مطرح کند و رشدی فزاینده را آغاز کند. حال چندی است که از عرضه گوشی های نوکیا در خط تولید کمپانی HMD میگذرد و نوکیا در سال 2018 سومین نسل از گوشی های هوشمند خود را تحت حمایت و پشتیبانی این کمپانی معرفی و عرضه میکند.

امسال نوکیا همچون سایر شرکت های بزرگ دنیا با دست پر به نمایشگاه های بین المللی آمد. کمپانی HMD Global در رویدادی اختصاصی و پیش از آغاز به کار نمایشگاه MWC2018 با معرفی 2 گوشی هوشمند Nokia 1 و Nokia 7 Plus  در کنار Nokia 8 Sirocco به خوبی تمامی چشم ها را به سمت خود معطوف کرد. در این مقاله سعی داریم درباره نسخه بروزرسانی شده پرچمدار محبوب نوکیا، گوشی Nokia 8 Sirocco با شما سخن بگوییم. در ادامه این مقاله جذاب و اختصاصی با ما همراه باشید...

 

مشخصات فیزیکی و طراحی

نوکیا 8 سیروکو همچون گوشی های هوشمند دیگر دنیا از بدنه ای با ترکیب فلز و شیشه ساخته شده است. نوکیا برای بدنه پشت و صفحه نمایش این گوشی از محافظ گوریلا گلس نسل 5 بهره گرفته است و برای فریم دور دستگاه و پلتفرم اصلی آن نیز، از فلز ضد زنگ بهره گرفته شده است، که علاوه بر زیبایی، حس خوب قدرت یک آلیاژ مرغوب را به کاربر القا میکند.

این گوشی هوشمند دارای ابعادی معادل 7.5 × 73 × 140.3 میباشد، اما جایی درباره وزن این گوشی هوشمند سخنی به میان نیامده است. علی ایحال ما با ترازوی دیجیتال وزن این گوشی را سنجیدیم و به درستی میتوانیم وزن آنرا 180 گرم اعلام کنیم، که برای یک گوشی هوشمند با مشخصاتی در حد و حدود نوکیا 8 سیروکو و بدنه فلزی وزنی ایده آل به نظر میرسد.

نوکیا در طراحی این گوشی هوشمند نهایت دقت خود را به کار بسته است و در کنار کیفیت بسیار بالای مواد اولیه به کار رفته در ساخت این گوشی هوشمند، نهایت ظرافت لازم نیز برای در کنار هم قرار دادن اجزا رعایت شده است. وقتی نوکیا 8 سیروکو را در دست میگیرید، حس خوب یک جنس مرغوب و با کیفیت را تجربه میکنید، که این موضوع میتواند مبین موفقیت مهندسین و طراحان این گوشی هوشمند باشد.

اما بهتر است کمی درباره جزء به جزء طراحی این گوشی صحبت کنیم. در صفحه مقابل گوشی که صفحه نمایش میباشد، نوکیا از صفحه نمایشی خمیده در دو طرف استفاده کرده است. در قسمت بالای صفحه نمایش اسپیکر عریضی وجود دارد که وظیفه انتقال صدای مکالمات و صدای موسیقی را دارد. در کنار این اسپیکر یک سنسور نسبتاً بزرگ میبینیم که دوربین سلفی نوکیا 8 سیروکو میباشد.

در سمت راست گوشی خط آنتن، کلیدهای کم و زیاد کردن صدا، دکمه پاور دستگاه و در پایین ترین قسمت باز هم خط آنتن وجود دارد. در سمت چپ اما در پایین ترین قسمت درگاه سیم کارت وجود دارد که باید با سوزن مخصوص بیرون آورده شود. در قسمت فوقانی فریم گوشی تنها یک میکروفون اختصاصی و خط آنتن وجود دارد، اما در ذیل فریم گوشی خط آنتن، میکروفون اختصاصی دوم، درگاه USB نوع C و اسپیکر دوم بسیار با کیفیت این محصول قرار دارد.

در قسمت پشت دستگاه در بالاترین قسمت سنسورهای دوربین دستگاه قرار دارد، که سمت راست آن فلاش LED و سمت چپ آن میکروفون اختصاصی سوم وجود دارد. پایین تر از دوربین، سنسور اثر انگشت در بهترین جای ممکن قرار دارد و در قسمت وسط نیز لوگوی کمپانی نوکیا به صورت عمودی، پایین تر از آن لوگوی اندروید وان و در نهایت اطلاعات تولید گوشی به شکل بسیار زیبایی حک شده اند.

 

ارتباطات

نوکیا 8 سیروکو از تمامی باندهای کاری ( از نسل دوم گرفته تا نسل 4 پر سرعت ) را پشتیبانی میکند. طیف وسیعی از باندهای کاری که مربوط به به کشورهای مختلف دنیا میباشند توسط این گوشی پشتیبانی میشوند. این گوشی همچنین از اینترنت پرسرعت نسل 4.5 نیز پشتیبانی کامل به عمل می آورد و کاربران به راحتی میتوانند با سیم کارت هایی که از نسل 4.5 پشتیبانی میکنند، از سرعت بسیار بالای LTE-A بهره مند شوند.

در بحث سرعت اینترنت با تست های انجام شده توسط وبسایت های مشهور دنیا میتوانیم بگوییم که فرق فاحشی بین نوکیا 8 سیروکو و سایر گوشی های هوشمندی که از چیپست اسنپدراگون 835 استفاده میکنند نمیباشد. موضوع دیگر بحث آنتن دهی این گوشی هوشمند است، که همچون قبل، میتوانید به عنوان یک گوشی « نوکیا » بر روی آنتن دهی این گوشی هوشمند حساب باز کنید، که این بدان معناست که این گوشی از قدرت آنتن دهی بسیار خوبی برخوردار میباشد.

 

صفحه نمایش

نوکیا در 8 سیروکو تغییرات فاحشی را در زمینه صفحه نمایش ایجاد کرده است. به لطف طراحی جدید، نوکیا 8 سیروکو از صفحه نمایشی خمیده یا به اصطلاح Edge در دو طرف بهره میبرد، که زیبایی آنرا دو چندان کرده است. همانطور که گفته شد، صفحه نمایش این گوشی هوشمند با گوریلا گلس نسل 5 محافظت میشود، که یک حرکت مثبت از سوی نوکیا میباشد.

نوکیا در این گوشی هوشمند از صفحه نمایش جدیدی تحت عنوان P-OLED بهره گرفته است. فناوری P-OLED یا Plastic OLED  در واقع نسل جدید صفحات نمایش OLED برای گوشی های هوشمند میباشند. اگر بخواهیم ساده بگوییم، Plastic   OLEDدر مقایسه با نسل های قبل که از شیشه بین لایه های صفحه نمایش و تاچ بهره میبردند بسیار نازک تر میباشد. مجموعه صفحات نمایش P-OLED حدود 0.5 میلی متر ضخامت دارند، در حالی که صفحات نمایش OLED معمولی 1 میلی متر ضخامت دارند. از طرفی این صفحات نمایش از قدرت انعطاف پذیری بالاتری برخوردار هستند و میتوان آنها را به شکل خمیده در هر جهتی استفاده کرد. کار ساخت صفحه نمایش نوکیا 8 سیروکو به کمپانی ال.جی سپرده شده است و میتوانیم بگوییم ال.جی همچون همیشه کار خود را به خوبی انجام داده است.

این گوشی هوشمند از صفحه نمایشی 5.5 اینچی با کیفیت Quad HD یا 2560 × 1440 بهره میبرد و تراکم پیکسلی 538 پیکسل بر هر اینچ را برای صفحه نمایش نوکیا 8 سیروکو رقم میزند. این گوشی هوشمند از صفحه نمایشی با استاندارد 16:9 بهره میبرد و دارای 16 میلیون رنگ میباشد. صفحه نمایش این گوشی هوشمند حدود 81.35 درصد از صفحه مقابل گوشی را تشکیل میدهد، که زیبایی خاصی به آن داده است.

همچنین، نوکیا به رسم صفحات نمایش OLED، بر روی این گوشی هوشمند از صفحه نمایش همیشه روشن یا Always On Display  نیز بهره گرفته است، که در بخش تنظیمات به صورت کامل قابل شخصی سازی میباشد. در بخش نرم افزار به خوبی درباره تنظیمات و منوهای مختلف مربوط به حالت Always On Display این گوشی هوشمند سخن خواهیم گفت.

 

دوربین

نوکیا در بخش دوربین برای نوکیا 8 سیروکو چیزی کم نذاشته است و دوربین این گوشی حرف زیادی برای گفتن دارد. این گوشی هوشمند در بخش دوربین اصلی مجهز به دوربین دوگانه ای با سنسورهای 12 و 13 مگاپیکسلی میباشد. این سنسورها ساخت کمپانی سامسونگ میباشند و همان نام آشنای ISOCELL که از سامسونگ به خاطر داریم، اینبار در نوکیا 8 سیروکو تکرار شده است.

دوربین اول مجهز به گشادی دیافراگم f/1.8 و دوربین دوم مجهز به گشادی دیافراگم f/2.6 میباشد. این سنسور از فناوری تشخیص فاز دوگانه به همراه فلاشی دوگانه و بسیار قدرتمند بهره میبرد که رنگ ها را به صورت طبیعی در نور کم به تصویر میکشد. نوکیا به رسم ایام قدیم اینبار در محصولات سال 2018 خود به سراغ کمپانی نام آشنای Zeiss رفته است و از لنزهای این کمپانی در نوکیا 8 سیروکو استفاده کرده است. همچنین، با کمک تثبیت کننده اپتیکال، دوربین این گوشی هوشمند مجهز به زوم اپتیکال 2 برابری بدون افت کیفیت میباشد.

دوربین اول در واقع تصاویری با پیکسل های 1.4 میکرون متری را به ثبت میرساند و دارای زاویه گسترده دیدی به وسعت 78.2 درجه میباشد. دوربین دوم اما که قابلیت Telephoto دارد تصاویری با پیکسل های 1.0 میکرون متری را به ثبت میرساند و دارای زاویه دیدی به وسعت 47.3 درجه میباشد.

نوکیا برای دوربین اصلی امکانات دیگری چون برچسب های جغرافیایی، فوکوس لمسی، شناسایی چهره، تصاویر HDR و ثبت تصاویر پانوراما را در نظر گرفته است. در بخش فیلمبرداری نیز، دوربین اصلی نوکیا 8 سیروکو از فیلمبرداری با کیفیت 2160 (p)  یا 4 (k) با نرخ 30 فریم بر ثانیه پشتیبانی به عمل می آورد، که امکان انتخاب رزلوشن های پایین تر همچون 1080 (p) نیز در نرم افزار دوربین این گوشی وجود دارد.

همچنین، برای دوربین اصلی قابلیت های دیگری چون ثبت پیوسته تصاویر (Continuous Shooting)، تنظیمات نور سفید ورودی به سنسور ( White Balance )، تنظیمات حساسیت  ISO، جبران عمق دادن به تصاویر، زمان سنج برای ثبت تصاویر و حالت انتخاب پس زمینه برای شکار عکس های حرفه ای در نظر گرفته شده است، تا نوکیا 8 سیروکو به یک دوربین دیجیتال حرفه ای همراه تبدیل شود.

نوکیا در 8 سیروکو در فیلمبرداری نیز بسیار حرفه ای عمل میکند. نوکیا برای بخش فیلمبرداری نیز وقت بسیار زیادی را صرف کرده است و فیلمبرداری در این گوشی هوشمند با امکانات جالبی همراه میباشد. در بخش فیلمبرداری قابلیت هایی چون فلاش ( روشن، خاموش و اتوماتیک )، پخش زنده در شبکه های اجتماعی فیسبوک و یوتیوب ( یا خاموش )، انتخاب میکروفون ( فقط میکروفون جلو، فقط میکروفون پشت یا صدای فراگیر ) و حالت ویژه فیلمبرداری با دوربین پشت و جلو به صورت همزمان در اختیار کاربران قرار دارد.

اما برسیم به دوربین سلفی یا دوربین دوم این گوشی هوشمند. نوکیا 8 سیروکو از سنسوری 5 مگاپیکسلی در قسمت جلو برای شکار تصاویر سلفی بهره میبرد که مجهز به گشادی دیافراگم f/2.0 میباشد و قابلیت ثبت تصاویری با پیکسل های 1.4 میکرون متری را دارد. این سنسور نیز ساخت کمپانی سامسونگ میباشد و دارای زاویه دید گسترده 78.2 درجه ای است. فیلمبرداری در دوربین ثانویه یا سلفی نیز با حدأکثر کیفیت 1080(p) میتواند به ثبت برسد، که یک استاندارد معقول در گوشی های امروزی است. امکانات فیلمبرداری دوربین ثانویه نیز دقیقاً همانند دوربین اصلی دستگاه میباشد.

دوربین ثانویه نوکیا 8 سیروکو نیز از قابلیت فلاش بهره میبرد. بدین ترتیب دیگر نیاز نیست که کاربر در شرایطی که نور کمی برای شکار عکس های سلفی وجود دارد نگران باشد، چون در صورت روشن بودن فلاش دوربین جلو، نور صفحه نمایش گوشی تا بیش از 100 درصد روشن میشود و به صورت کاربر میتابد و بدین ترتیب عکس ها حتی در نور کم بسیار روشن و واضح شکار میشوند.

اما در بخش دوربین این گوشی هوشمند لازم است درباره یک قابلیت بسیار جالب دیگر نیز صحبت کنیم. نوکیا در 8 سیروکو از قابلیت ویژه ای تحت عنوان Dual-Sight Mode بهره گرفته است. با انتخاب این حالت از منوی دوربین نوکیا 8 سیروکو کاربر میتواند از 3 حالت اصلی بهره مند شود. یا حالت تکی را انتخاب کند، که در این صورت تنها با دوربین اصلی یا ثانویه به شکار عکس ها بپردازد؛ یا حالت Dual را انتخاب کند، که در این حالت نیمی از صفحه با تصویر دوربین اصلی و نیمی از صفحه با تصویر دوربین ثانویه پر خواهد شد و یا حالت P-I-P یا Picture In Picture ( عکس در عکس ) را انتخاب کند، که در این حالت قسمت اعظمی از صفحه را تصویر دوربین پشت تشکیل میدهد و در یک مستطیل ( که قابلیت انتقال آن به هر گوشه از عکس وجود دارد ) تصویری از دوربین جلو قرار میگیرد.

این قابلیت در واقع قابلیت بسیار جالبی است که به کاربران کمک میکند تا عکس های به یاد ماندنی بسیار خوبی شکار کنند. در تست های به عمل آمده این قابلیت بسیار برای ما جالب بود، چون به واسطه این قابلیت میتوان تصاویر دوگانه بسیار زیبا و جالبی را خلق کرد که از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است و قطعاً خاطره ساز خواهد بود.

نمونه عکس‌های گرفته شده با این گوشی توسط تکنولایف (جهت نمایش بر روی سایت، سایز و کیفیت عکس‌ها کاهش داده شده اند):

عکس گرفته شده در روز

زوم اپتیکال دو برابری

عکس گرفته شده در روز

عکس گرفته شده در روز

عکس گرفته شده در شب مه آلود

 

سخت افزار و پردازنده

نوکیا برای نسل جدید نوکیا 8 از چیپست معروف و بسیار محبوب اسنپدراگون 835 کوآلکام بهره گرفته است، که مجهز به 8 هسته پردازشی میباشد. 4 هسته اول که خوشه اول این چیپست را تشکیل میدهند از نوع Kyro 280 میباشند و بر روی فرکانس کاری 2.5 گیگاهرتز تنظیم شده اند و 4 هسته دوم که آنها هم نیز از نوع هسته های خوشه اول میباشند، بر روی فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتز تنظیم شده اند.

در مواقعی که کاربر در حال انجام کارهای سبک مثل وبگردی و تماشای فیلم یا گوش دادن به موسیقی میباشد 4 هسته ضعیف تر به کار گرفته میشوند و در صورتی که کاربر نیاز به قدرت پردازشی زیادی داشته باشد، مثلاً در حال انجام کارهای سنگین یا اجرای نرم افزارهای سنگین و بازی های سنگین باشد، 4 هسته قدرتمند وارد میشوند و به خوبی از پس فرامین کاربر برمی آیند.

این چیپست به صورت پیشفرض بر روی خود چیپ گرافیکی آدرنو 540 را حمل میکند، که بر روی فرکانس کاری 710 مگاهرتز تنظیم شده است. در تست های بیشماری که از این چیپ گرافیکی به عمل آمده است، آدرنو 540 به خوبی از پس اجرای نرم و بسیار روان تمامی بازی هایی که تا به حال عرضه شده اند برمی آید و جای هیچگونه نگرانی نیست.

 

حافظه

نوکیا در محصول نوکیا 8 سیروکو از حافظه داخلی 128 گیگابایتی بهره گرفته است، تا دیگر هیچ حرفی در میان نباشد! این میزان حافظه به نظر بسیار ایده آل می آید و به سادگی پاسخگوی نیازهای کاربران میباشد. نوع حافظه این گوشی نیز از نوع UFS 2.1  میباشد، که سرعت بسیار زیادی را در انتقال اطلاعات از خود نشان میدهد.

برای این گوشی همچنین از 6 گیگابایت حافظه رم بهره گرفته شده است، که از نوع LPDDR4 با دو کانال میباشد و بر روی فرکانس کاری 1866 مگاهرتز تنظیم شده است. این میزان رم به خوبی پاسخگوی تمامی نیازهای کاربران میباشد و به نظر برای یک گوشی هوشمند در سال جاری میلادی مناسب به نظر میرسد.

 

نرم افزار

نوکیا برای پرچمدار جدید خود از آخرین نسخه اندروید 8 اوریو بهره گرفته است، البته نه همان سیستم عامل اندرویدی که در گوشی های هوشمند امروزی میبینیم. نوکیا در واقع نسخه ای بسیار خاص از اندروید را با نام Android One برای نوکیا 8 سیروکو انتخاب کرده است. دقیقاً تصمیمی که برای گوشی نوکیا 7 پلاس نیز گرفته شده است. اما اندروید وان چیست؟ بهتر است کمی درباره اندروید وان و پیشینه آن برای شما سخن بگوییم.

در سال 2014 گوگل تصمیم گرفت بعد از 1 میلیاردی شدن دستگاههای اندرویدی دنیا، برای 1 میلیارد کاربر بعدی که شاید بودجه تهیه و خرید گوشی های High End یا به اصطلاح پرچمدار را نداشتند سعی کرد تدبیری بیاندیشد. به این ترتیب اندروید وان برای گوشی های اندرویدی با مشخصات سخت افزاری بسیار پایین و برچسب های قیمتی زیر 100 دلار معرفی و عرضه شد.

اما آنچنان که باید و شاید اقبال همراه این نسخه از اندروید نبود و گوگل با تغییرات بسیار وسیعی، جای Android One را با Android Go عوض کرد. به این ترتیب به طور کلی ایدئولوژی های نسخه اندروید وان گوگل از نو پایه ریزی شد. بسیاری از کمپانی های معروف دنیا در سال گذشته و امسال رو به استفاده از اندروید وان برای دستگاههای خود آوردند، که نوکیا نیز یکی از این کمپانی ها بود.

نوکیا امسال در گوشی های پرچمدار و بسیار خاص خود، یعنی نوکیا 8 سیروکو و نوکیا 7 پلاس از Android One استفاده کرده است. اندروید وان در معنای امروزی خود نسخه ای بسیار سریع و کاملاً شخصی سازی شده از سوی گوگل میباشد، که همچون گوشی های Pixel خود گوکل، بروزرسانی های اندروید را مستقیماً از سوی گوگل دریافت میکند و گوگل قول بروزرسانی 2 ساله این دستگاهها را داده است.

بدین ترتیب حلقه ارتباطی میان کاربران و گوگل که شرکت های سازنده گوشی های هوشمند هستند شکسته میشود و کاربران مستقیماً در گوشی های مجهز به اندروید وان بروزرسانی ها را از سرورهای گوگل دریافت میکنند. از طرفی، تنها نرم افزارهای  خاص کمپانی گوگل که درصد استفاده از آنها بسیار بالا میباشد بر روی این نسخه از اندروید نصب میباشد و کاربران نرم افزارهای اضافی را در این نسخه از اندروید مشاهده نمیکنند.

درباره تصمیم نوکیا برای استفاده از اندروید وان میتوان این نکته را متذکر شد که این موضوع جنبه های مثبت بسیار زیادی برای این گوشی به همراه دارد و در آینده ای نزدیک میتواند جزو گوشی هایی باشد که در قدم اول نسخه بعدی اندروید گوگل را دریافت میکند. همچنین، بروزرسانی های امنیتی ماهانه که به صورت منظم برای این گوشی منتشر میشود نیز یکی دیگر از نقاط مثبت این گوشی هوشمند میباشد.

از طرفی، سرعت و عملکرد اندروید وان نسبت به اندروید شخصی سازی شده توسط شرکت ها بسیار بیشتر میباشد و بدین ترتیب یکی دیگر از آرمان های گوگل در کنار یکپارچگی بروزرسانی ها (همچون سیستم عامل iOS اپل) در اینجا محقق میشود. این موضوع در اجرای بازی های سنگین و به مرور زمان وقتی کمی سیستم عامل اندروید با کش برنامه های مختلف سنگین میشود نمود بیشتری پیدا میکند.

اما این تمام ماجرا نیست و مهندسین نوکیا در این بین بیکار ننشسته اند. نوکیا 8 سیروکو دارای قابلیت های برتر نرم افزاری بسیار زیادی میباشد. به عنوان مثال میتوان به Glance View اشاره کرد. این قابلیت در واقع همان قابلیت محبوب Always On Display  در گوشی های با صفحه نمایش OLED میباشد، که در نوکیا 8 سیروکو نیز وجود دارد. کاربران از بخش منوی تنظیمات، بخش مربوط به تنظیمات صفحه نمایش میتوانند وارد گزینه Glance View شده و تنظیمات آنرا تغییر دهند. در تنظیمات این بخش کاربران میتوانند زمان نمایش اطلاعات را مشخص کنند، که از بین 10 ثانیه تا همیشه فعال بودن این قابلیت قابل تنظیم میباشد. همچنین میتوان با انتخاب گزینه ای فعالسازی اتوماتیک این قابلیت در صورت زمان دار شدن را انتخاب کرد، که با بلند کردن گوشی اطلاعات به نمایش درمی آید.

گزینه های دیگری برای فعال شدن این قابلیت زمانی که پیامی از راه میرسد یا تماس از دست رفته ای برای کاربر موجود است نیز وجود دارد. همچنین کاربران میتوانند 2 گزینه اضافی همچون اطلاعات زنگ ساعت بعدی، اعلان های مربوط به تقویم و یادآوری ها را نیز فعال کنند. در مجموع 4 شکل متنوع برای این صفحه در دسترس میباشد، که 2 گزینه تحت حالت Legacy  و 2 گزینه تحت حالت Stylish در دسترس کاربران قرار دارند. در هر دسته هم یک ساعت به شکل دیجیتال و یک ساعت به شکل آنالوگ قابل انتخاب میباشد.

نوکیا در بخش تنظیمات صفحه نمایش قابلیت بسیار مهم و کارآمد دیگری را نیز در دسترس کاربران قرار داده است، که قابلیت Tap to Wake میباشد. قابلیت 2 بار ضربه زدن به صفحه نمایش برای روشن شدن آن در کنار حالت Glance View  و سنسور اثر انگشت همیشه فعال این گوشی هوشمند باعث میشود استهلاک دکمه پاور دستگاه پایین بیاید، که موضوع بسیار مهمی است.

اما قابلیت دیگری که در تنظیمات دستگاه وجود دارد، قابلیت Gestures یا ژست های حرکتی است. کاربران برای دسترسی به این مجموعه قابلیت ها میتوانند از طریق تنظیمات به منوی System رفته و وارد بخش Gestures شوند. در اینجا 4 قابلیت بسیار مهم و جالب وجود دارد، که بسیار کارآمد میباشد، که یک به یک به توضیح آنها خواهیم پرداخت.

اولین گزینه که شاید بسیار به کار بیاید، قابلیت برگرداندن گوشی به رویِ صفحه نمایش برای رد یک تماس است. بدین ترتیب وقتی کسی با شما تماس میگیرد و میخواهید تماسش را رد کنید، تنها کافی است گوشی نوکیا 8 سیروکو خود را به صفحه نمایش روی سطح صافی بگذارید، با این کار به سادگی تماس شما رد خواهد شد.

دومین گزینه مربوط به بی صدا شدن گوشی در هنگام برداشتن آن میباشد. قطعاً همه شما وقتی گوشیتان در حال زنگ خوردن میباشد، وقتی آنرا برمیدارید دوست دارید هر چه سریعتر به تماستان پاسخ دهید یا آنرا رد کنید و در حالت دیگر سعی دارید با برداشتن گوشی با لمس کلیدهای صدای گوشی آنرا بی صدا کنید. اما با این قابلیت به محض برداشتن گوشی از روی یک سطح صاف دیگر صدای زنگ را نخواهید شنید و صدای زنگ گوشی قطع میشود.

سومین گزینه که باز هم بسیار کارآمد میباشد مربوط به سنسور اثر انگشت دستگاه میباشد. از آنجایی که سنسور اثر انگشت نوکیا 8 سیروکو در قسمت پشت دستگاه ذیل دوربین قرار گرفته است، کاربران میتوانند با فعالسازی این گزینه در صورت لمس از بالا به سمت پایین سنسور اثر انگشت نوار اعلانیه های گوشی را پایین بیاورند و با بالا کشیدن انگشت نیز آنرا به حالت قبلی بازگردانند.

گزینه چهارم و آخر نیز بسیار کارآمد میباشد. فکر کنید قصد دارید از یک سوژه بسیار ناب سریعاً عکسبرداری کنید و زمان برای شما بسیار ارزشمند است. اگر بخواهید صفحه گوشی را روشن کنید و وارد برنامه دوربین بشوید یا با اثر انگشت وارد شده و وارد دوربین شوید قطعاً زمان را از دست خواهید داد. اما نوکیا در اینجا راهکاری برای شما در نظر گرفته است و با فعالسازی گزینه چهارم تنها با 2 بار فشردن دکمه پاور میتوانید مستقیماً و بدون معطلی وارد برنامه دوربین شوید.

نوکیا 8 سیروکو در بخش زبان های سیستم عامل دارای زبان فارسی میباشد و از این بابت نیز جای نگرانی وجود ندارد. نوکیا برای این گوشی هوشمند از کیبورد اختصاصی گوگل با نام Gboard بهره گرفته است، که علاوه بر بروزرسانی های بسیار منظمی که دریافت میکند، امکانات بسیار خوبی همچون پشتیبانی از استیکرها، گیف ها و حتی پوسته های مختلف را در اختیار کاربران قرار میدهد.

نکته آخری که در بخش نرم افزار لازم میبینیم به آن اشاره کنیم، بخش مراقبت های نوکیا یا Nokia Care میباشد، که از طریق منوی تنظیمات در دسترس کاربران قرار دارد. با ورود به این بخش کاربران میتوانند انواع و اقسام کمک های لازم برای بهبود شرایط گوشی هوشمند خود را دریافت کرده، هر سوالی که دارند از متخصصین کمپانی نوکیا بپرسند و یا وضعیت سلامت قسمت های مختلف گوشی هوشمند نوکیا 8 سیروکو خود را رصد کنند.

 

صدا

نوکیا در بخش صدا برای نوکیا 8 سیروکو از اسپیکرهای استریو بهره گرفته است، که کیفیت صدای بسیار مطلوبی را به گوش کاربران منتقل میکند. در تست های به عمل آمده توسط وبسایت های بزرگ دنیا کیفیت صدای اسپیکرهای استریوی این محصول در سطح سایر گوشی های همرده خود میباشد.

اما تصمیم بسیار بزرگی که نوکیا همچون کمپانی های دیگر گرفت، حذف جک 3.5 میلی متری از نوکیا 8 سیروکو میباشد. بدین ترتیب، نوکیا نیز در سال 2018 به جرگه کمپانی هایی که جک 3.5 میلی متری را از گوشی های هوشمند خود حذف کرده اند پیوست و اینطور که به نظر می آید، جک 3.5 میلی متری در حال رخت بربستن از گوشی های هوشمند امروزی میباشد.

موضوع بسیار مهمی که در بخش صدا میتوانیم به آن اشاره کنیم، احترام کمپانی فنلاندی نوکیا به کاربران میباشد. نوکیا علاوه بر قرار دادن رابطی در جعبه گوشی نوکیا 8 سیروکو که در واقع تبدیل USB نوع C به جک 3.5 میلی متری میباشد، یک هندزفری بسیار با کیفیت در جعبه این گوشی هوشمند قرار داده است، که از رابط USB نوع C برخوردار است و در تست های به عمل آمده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.

نوکیا 8 سیروکو از صدای بسیار با کیفیت 24 بیتی با نرخ خروجی 192 کیلوهرتز پشتیبانی به عمل می آورد. اما اتفاق بسیار مهم برای نوکیا 8 سیروکو استفاده از فناوری کمپانی OZO میباشد. به لطف این فناوری، گوشی هوشمند نوکیا 8 سیروکو از 3 میکروفون اختصاصی برای انتقال صدا بهره میبرد و صدای بسیار غنی و با کیفیتی را به گوش طرف مقابل میرساند. همچنین، این میکروفون ها قابلیت حذف نویز پیشرفته را نیز دارند و صدای اطراف را تا حد ممکن حذف میکنند.

در پخش فایل های صوتی نوکیا 8 سیروکو از انواع فرمت های رایج دنیا همچون MP3، AAC، AAC+، AMR، FLAC، OGG، WMA و WAV پشتیبانی به عمل می آورد و در پخش فایل های تصویری نیز این گوشی هوشمند از فرمت های 3GPP، AVI، H.263، H.264، MKV، MP4، WMV و Xvid پشتیبانی به عمل می آورد.

نکته قابل ذکر درباره پخش موسیقی با گوشی نوکیا 8 سیروکو این میباشد که با توجه به استفاده ازPlay Music ، نوکیا کاربران را تنها نگذاشته است و با همکاری اسنپدراگون در بخش تنظیمات این نرم افزار، قسمتی به تنظیمات اکولایزر اختصاص داده شده است، که کاربران هم میتوانند از بین گزینه های موجود یکی را به عنوان اکولایزر برگزینند و هم میتوانند به دلخواه خود تنظیمات را تغییر دهند.

 

باتری

نوکیا 8 سیروکو از یک باتری 3260 میلی آمپر/ساعتی بهره میبرد. این باتری از نوع Li-Polymer بوده و بر اساس تست های انجام شده در باند کاری نسل دوم و سوم میتواند تا 22 ساعت با کاربر همراه باشد. همچنین، این گوشی میتواند تا 495 ساعت در باند کاری نسل سوم به صورت استندبای با کاربر همراه باشد و در صورتی که قصد گوش فرا دادن به موسیقی را داشته باشید، نوکیا 8 سیروکو میتواند تا 11 ساعت به صورت مداوم و بدون وقفه برای شما به پخش کردن آهنگ بپردازد.

این گوشی هوشمند به لطف چیپست اسنپدراگون 835 از قابلیت شارژ سریع نسل 4.0 کوآلکام به صورت کامل پشتیبانی به عمل می آورد و از قابلیت های دیگری چون شارژ بیسیم نیز برخوردار میباشد. نکته مثبت اینکه نوکیا در داخل جعبه این گوشی هوشمند از یک کابل بسیار با کیفیت و شارژر نسل 4 سریع بهره گرفته است.

در طول مدتی که نوکیا 8 سیروکو در اختیار ما بود، انواع و اقسام کارهای مختلف را با آن انجام دادیم. از پخش موسیقی گرفته تا وب گردی و بازی کردن و سایر کارهایی که معمولاً یک کاربر با گوشی هوشمند خود انجام میدهد. با یک بار شارژ کامل این گوشی ما توانستیم حدود 2 روز از نوکیا 8 سیروکو استفاده کنیم و باز هم حدود 40 درصد از شارژ گوشی باقی مانده بود! پس میتوانیم نتیجه بگیریم که با استفاده بسیار سنگین، این گوشی حدأقل تا 1 روز و نیم با شما همراه خواهد بود، که برای یک گوشی پرچمدار در سال 2018 با مشخصات نوکیا 8 سیروکو بسیار عالی میباشد.

 

سایر قابلیت ها

نوکیا در گوشی هوشمند نوکیا 8 سیروکو سنسور اثر انگشت را به پشت دستگاه منتقل کرده است، که یک حرکت استراتژیک محسوب میشود. به دلیل استفاده از صفحه نمایش بسیار خاص P-OLED به کار رفته در این گوشی هوشمند و حاشیه های بسیار نازکی که این گوشی هوشمند دارد، این تصمیم از سوی کمپانی نوکیا برای سنسور اثر انگشت اتخاذ شد.

نوکیا 8 سیروکو قابلیت های دیگری چون همگام سازی از طریق رایانه های شخصی، همگام سازی به صورت بیسیم، ایجاد نقطه اتصال، NFC، تماس بر بستر شبکه های نسل 4 ( همان VoLTE یا VoiceLTE ) و قابلیت +ANT بهره میبرد. درگاه USB این دستگاه نیز از نوع C میباشد، که از طریق آن کاربر میتواند گوشی خود را شارژ کند، آنرا به رایانه متصل و اطلاعات خود را با سرعت بالا استخراج کند، با متصل کردن هدست به گوش دادن به موسیقی بپردازد یا از قابلیت USB On The Go  که به صورت مخفف OTG خوانده میشود بهره بگیرد.

این گوشی همچون سایر گوشی های پرچمدار دنیا فاقد رادیو میباشد و به لطف تراشه قدرتمند Wi-Fi استفاده شده در آن، میتواند از تمامی استانداردهای ارتباطی مبتنی بر شبکه های بیسیم بهره بگیرد. همچنین، نوکیا برای این گوشی هوشمند از بلوتوث نسخه 5.0 بهره گرفته است، که از قابلیت A2DP نیز به صورت کامل پشتیبانی به عمل می آورد.

نوکیا 8 سیروکو از سنسورهای مجاورت، نور، شتاب سنج، قطب نما، حرکت، فشارسنج و Hall بهره میبرد. این گوشی همچنین مجهز به GPS با فناوری های  A-GPS، GLONASS  و BeiDou میباشد، که در امر مکان یابی و برچسب زنی نقطه های جغرافیایی بر روی عکس ها بسیار حائز اهمیت میباشند.

جالب است که بدانید نوکیا 8 سیروکو از فناوری های مقاومت در برابر آب و گرد و غبار نیز بهره میبرد. نسل جدید این گوشی هوشمند که اکنون پرچمدار کمپانی HMD لقب گرفته است مجهز به استاندارد IP67 میباشد. این بدان معناست که این گوشی هوشمند به مدت 30 دقیقه میتواند در عمق 1.5 متری آب دوام بیاورد و در مقابل ورود ذرات گرد و غبار نیز مقاوم میباشد.

 

نتیجه گیری

نوکیا با معرفی گوشی نوکیا 8 سیروکو قصد داشت از سایر رقبا عقب نماند و این موضوع تا حد بسیار زیادی به آرمان های این کمپانی فنلاندی نزدیک است. در بخش دیگر، نوکیا قصد نداشت از گوشی پرچمدار جدیدی تحت شماره ای بالاتر پرده بردارد و هدف تنها یک ارتقای ساده برای گوشی نوکیا 8 بود، اما باید بگوییم نوکیا 8 سیروکو چیزی فراتر از یک بروزرسانی ساده میباشد.

این گوشی هوشمند قدرتمند از چیپست مطلوبی در قلب خود بهره میبرد و به لطف حافظه رم 6 گیگابایتی خود به راحتی میتواند از پس چند وظیفگی های سنگین و بازی های روز دنیا برآید. نوکیا در این گوشی هوشمند از دوربین قدرتمندی به عنوان دوربین اصلی بهره گرفته است، که در آزمون های مختلف سربلند بیرون آمده است.

دوربین اصلی این گوشی هوشمند به سادگی توانایی رقابت با کمپانی های بزرگ دنیا را دارد و چیزی از آنها کمتر ندارد. به لطف باتری قدرتمند این محصول کاربران نیاز نیست نگران اتمام زودهنگام باتری باشند و با کمک حافظه داخلی 128 گیگابایتی این محصول، نیاز نیست از ثبت تصاویر یا ویدئوهای با کیفیت مأیوس شوند.

درست است که جک 3.5 میلی متری در پرچمدار جدید نوکیا حذف شده است، اما نوکیا تبدیلی برای احترام به مشتریان خود که همچنان از هدست ها یا هدفون های قدیمی با جک 3.5 میلی متری استفاده میکنند قرار داده است، تا در بخش گوش فرا دادن به موسیقی نیز کاربران نا اُمید نشوند و بتوانند با کیفیت بسیار بالا به موسیقی های خود گوش فرا دهند. همچنین، این کمپانی فنلاندی باز هم یک قدم دیگر برای احترام به مشتریان گوشی نوکیا 8 سیروکو برداشته است و هندزفری بسیار با کیفیتی را با رابط USB نوع C در جعبه این گوشی قرار داده است.

صفحه نمایش این گوشی علاوه بر کیفیت مثال زدنی از زیبایی خاصی بهره میبرد و با برش های 3 بعدی در دو طرف میتوان گفت شکل موزونی به طراحی این گوشی بخشیده است. استفاده هوشمندانه از فلز و شیشه در کنار هم نیز به زیبایی هر چه بیشتر نوکیا 8 سیروکو کمک کرده است تا در بخش طراحی ظاهری نیز این گوشی هوشمند یک گوشی مدرن و زیبا به نظر برسد.

از لحاظ کیفیت صدای مکالمات و پخش موسیقی نیز نوکیا 8 سیروکو حرف های زیادی برای گفتن دارد. اسپیکرهای استریوی این محصول با به کارگیری فناوری کمپانی OZO باعث شده است قدرت انتقال صدا بر بستر شبکه های همراه و بازپخش صدا از بلندگوهای این دستگاه لذت بخش باشد.

با استاندارد IP67 نیز دیگر نیاز نیست نگران وضعیت هوا باشید. در میان گرد و غبار یا حتی در روزهای بارانی، نوکیا 8 سیروکو همراه خوبی برای شما خواهد بود. در مجموع اگر به دنبال یک گوشی هوشمند مدرن با امکاناتی بسیار خوب و قیمت مناسب هستید، این گوشی هوشمند میتواند انتخاب بسیار معقولانه ای باشد.

 

نمایش معرفی محصول

نظرات کاربران

برای راهنمایی دیگران درمورد این کالا نظر دهید.

برای ثبت نظر نیاز به خرید کالا نیست؛ همچنین می‌توانید نظرتان را به صورت ناشناس ثبت کنید.

1
2
3
4
5
0.0
0 نظر

نظر خود را در مورد این محصول بنویسید ...

ارسال سریع در تهران و خارج از تهران

ارسال سریع در تهران و خارج از تهران

تحویل سریع به مشتریان

مشاوره و پشتیبانی

مشاوره و پشتیبانی

7 روز هفته

فروشگاه‌های زنجیره ای

فروشگاه‌های زنجیره ای

در بازار‌ موبایل 1، بازار موبایل 2، عرش آجودانیه، اپال و مطهری

۱۴۰۳-1391

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به تکنولایف می‌باشد.