گوشی موبايل سامسونگ مدل گلکسی Z Fold 4 5G - ظرفیت 256 گیگابایت - رم 12 گیگابایت
Samsung Galaxy Z Fold 4 5G 256/12GB
نظرات کاربران
0 نظر
ناموجود
+8
ناموجود
این محصول در حال حاضر موجود نیست. میتوانید از محصولات جایگزین در بالای صفحه دیدن نمایید.
نظرات کاربران
0 نظر
ناموجود
+8
ناموجود
این محصول در حال حاضر موجود نیست. میتوانید از محصولات جایگزین در بالای صفحه دیدن نمایید.
مشخصات فنی
نقد و بررسی
نظرات کاربران
فیلمبرداری دوربین پشت :
8k با سرعت 240 فریم بر ثانیه، 4K با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه، 1080p با سرعت 30، 60 و 240 فریم بر ثانیه، 720p با سرعت 960 فریم بر ثانیه (Slow-Motion)، استاندارد +HDR10، لرزشگیر دیجیتال
فلاش :
فلاش LED
زوم اپتیکال :
3 برابر
زوم دیجیتال :
دارد
مشخصات دوربین واید جلو :
10 مگاپیکسل، بیرونی، لنز با پوشش 85 درجه، 1/3 اینچ سایز سنسور، 1.22 میکرومتر سایز پیکسل f/2.2، و 4 مگاپیکسل، داخلی (زیر صفحه نمایش) با پوشش 80 درجه، 2.0 میکرومتر سایز پیکسل، f/1.8
فیلمبرداری دوربین جلو :
4K و 1080p با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
شبکه های مخابراتی قابل پشتیبانی :
GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE / 5G
پورت USB/ ورژن و نوع :
دارد / USB Type-C 3.2
بلوتوث/ ورژن و ویژگی :
دارد/ ورژن 5.2، همراه با A2DP, LE, aptX HD
شبکه Wi-Fi (وایرلس)/ ورژن :
دارد 802.11 a/b/g/n/ac/6e و dual-band, Wi-Fi Direct
موقعیت نما GPS/ ویژگی ها :
دارد / با قابلیت ساپورت A-GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
مرورگر وب/ نوع :
دارد / HTML5
پخش موسیقی/ فرمت های قابل پخش :
دارد / AAC , AAC+ , eAAC+ , AMR , MID , WMA , OTA, PCM , OGG , FLAC , XMF , MXMF , RTTTL , RTX , IMY - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط صدا/ فرمت ضبط کردن :
دارد / AAC , AMR - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
پخش ویدئو/ فرمت های قابل پخش :
دارد / MP4 , H.263 , H.264 , 3GP , MKV , AVI , xVid , MOV , MPEG2 , TS , WEBM , M4V - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
ضبط ویدئو/ فرمت ضبط کردن :
دارد (دوربین) / H.263, H.264 , 3GP , MP4 - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
نمایش عکس/ فرمت های قابل پخش :
دارد / BMP , GIF , JPG , PNG , WEBP - ممکن است برخی از فرمتها جهت پخش نیاز به نصب نرمافزار مخصوص به خود را داشته باشند
فرمت عکس های دوربین :
JPG/RAW
سنسورها :
حسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتابسنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطبنما، فشارسنج، سنسور ژئومغناطیسی، سنسور هال، سنسور نور - دستیار صوتی بیکسبی با پشتیبانی از زبان محاوره - پشتیبانی از Samsung DeX (حالت دسکتاپ) - پشتیبانی از سامسونگ Pay
مقاومت در برابر آب و گرد و غبار/ درجه گواهینامه :
- گواهی IPX8 برای مقاوت در برابر نفوذ آب (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه) - فریم آلومینیومی مقاوم در برابر ضربه و خراش
سایر مشخصات مهم :
- صدای 32 بیت / 384 کیلوهرتز - توسعه داده شده توسط AKG - شارژ سریع 25 وات (50 درصد در 30 دقیقه) - شارژ سریع بیسیم 11 وات - شارژ معکوس بیسیم 4.5 وات
باتری :
دارد
نوع باتری/ قابل تعویض توسط کاربر :
لیتیوم پلیمری / خیر
شناسه کالا :
2800003009103
نمایش بیشتر
در همین ابتدا باید بگوییم که گوشی گلکسی زد فولد ۴ از نظر ظاهری شباهت زیادی به نسلهای قبلی خودش دارد. با این حال باید بگوییم که تمرکز گوشی زد فولد ۴ که در سال ۲۰۲۲ راهی بازار شده، روی دوربین بوده است. البته که کمی بهبودهای ظاهری هم در این گوشی مشاهده میشود. با این حال گوشی galaxy z fold 4 با هدف خلاقیت بیشتر و کارایی بیتشر با یک گوشی ساخته شده است. محصولی که بهنوعی نقش تبلت را هم ایفا میکند. چنین ویژگیای باعث شده که گوشی z fold 4 بیشتر از هر محصول دیگری هیجانانگیز باشد.
سامسونگ در حالی که از سختافزار نسبتا قدیمی برای دوربین گلکسی زد فولد ۳ استفاده کرده بود، در مدل جدید سعی کرده دوربینهای باکیفیتتری را استفاده کند. این گوشی همچنان از دوربین اولتراواید تلهفوتو استفاده میکند و دوربین اصلی آن هم از حسگر بزرگتری بهره میبرد. البته که این گوشی سختافزار خیلی رده بالایی و پیشرفتهای ندارد و سختافزار این گوشی را روی دیگر گوشیهای بازار مشاهده میکنید. در واقع میتوانیم بگوییم که این گوشی شباهت زیادی به گوشی گلکسی S22 پلاس دارد که البته از فوکوس خودکار بهتری بهره میبرد.
از جمله تغییرات ظاهری این گوشی میتوانیم به کمی شدن حاشیهها در لبه پایین اشاره کنیم. همچنین باید بگوییم که صفحه نمایش خارجی گوشی هم کمی کمتر کشیده به نظر میرسد، اما همچنان کشیدگی خاص خودش را حفظ کرده است.
از دیگر ویژگیهای گلکسی زد فولد 4 میتوانید به برخورداری از شارژ سریع ۲۵ وات اشاره کنیم. گلکسی زد فولد 4 سامسونگ از سریعترین شارژ سریع بازار استفاده نمیکند، اما باز هم از سرعت مناسبی در شارژبهره میبرد. این گوشی از باتری ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی استفاده میکند که در مقایسه با مدل قبلی بهبود مناسبی بهحساب میآید.
یکی دیگر از ویژگیهای منحصر بهفرد این گوشی برخورداری از صفحه نمایش بسیار با کیفیتی است که از تکنولوژیهای بسیار جدیدی در ساخت آن استفاده شده است. صفحهنمایشی که مصرف انرژی بسیار کمی دارد. از طرف دیگر از این گوشی تاشدنی سامسونگ به تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ مجهز شده است. تراشهای که تا امروز نشان داده عملکرد بسیار خوبی دارد و باتری زیادی هم مصرف نمیکند.
صفحه نمایش داخلی این گوشی یک صفحه نمایش ۷٫۶ اینچی با نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز است. صفحه نمایشی که میتواند نرخ نوسازی را نسبت به محتوایی که کاربر در حال تماشای آن است تغییر دهد. صفحه نمایش بیرونی این گوشی هم در اندازه ۶٫۲ اینچ ساخته شده و فضای مناسبی را برای تماشا در اختیار کاربران قرار میدهد. از دیگر مشخصات گوشی z fold 4 میتوانیم به استفاده از بلندگوهای استریو اشاره کنیم. حسگر تشخیص اثرانگشت این گوشی هم روی لبه قرار گرفته و خود گوشی هم از گواهی IPX8 استفاده میکند. در واقع این گوشی تنها در برابر نفوذ آب مقاوم است و مقاومتی در برابر نفوذ گرد و خاک ندارد. استفاده از دو دوربین سلفی هم از دیگر ویژگیهای جذاب این گوشی هوشمند به شمار میرود. یک دوربین سلفی بیرون و یک دوربین سلفی داخل گوشی قرار گرفته است. برای مشاهده اطلاعات بیشتر، صفحه قیمت گوشی های سامسونگ را در سایت تکنولایف ببنید.
قبل از اینکه به طراحی گلکسی زد فولد 4 سامسونگ اشاره کنیم، بد نیست بگوییم که داخل بستهبندی این گوشی چه آیتمهایی قرار گرفته است. البته این آیتمها در کشورهای مختلف متفاوت است. داخل بستهبندی گوشی galaxy z fold 4، خود گوشی را به همراه کابل شارژ مشاهده میکنید. در بستهبندی گوشی خبری شارژر نیست و باید شارژر را جداگانه خریداری کنید.
وقتی خود گوشی را به دست میگیرید متوجه میشوید که یک صفحه نمایش بزرگ داخل آن وجود دارد و یک صفحه نمایش کوچکتر هم در بیرون آن قرار گرفته است. این گوشی ضد آب طراحی شده و دوربینها هم روی بدنه آن دیده میشوند. بد نیست به این موضوع هم اشاره کنیم که این گوشی از قلم S Pen پشتیبانی میکند. قلمی که اینبار داخل خود گوشی قرار میگیرد. سامسونگ در ساخت گوشی زد فولد 4 سعی کرده به جزییات توجه بیشتری داشته باشد. بهطور مثال این گوشی حاشیههای بسیار کمی دارد و وزن آن هم چند گرمی کاهش پیدا کرده است. همچنین صفحه نمایش فضای بیشتری از روی گوشی را به خودش اختصاص داده است.
صفحه نمایش داخلی این گوشی ۷٫۶ اینچی است. صفحه نمایش گلکسی زد فولد ۴ لبههای گردی دارد که باعث شده صفحه نمایش دایره مانند به نظر برسد؛ اما در حالت کلی صفحه نمایش خیلی به گلکسی زد فولد ۳ شباهت دارد. روی صفحه نمایش OLED زد فولد ۴ یک لایه تاشدنی قرار گرفته است. لایهای UTG یا Ultra Thin Glass نامیده میشود. یک لایه الکترومگنتیک هم روی صفحه نمایش قرار گرفته که باعث میشود قلم روی صفحه نمایش کار کند. قلم دقیقا کارهایی را انجام میدهد که میتوانید با سری گلکسی نوت و گلکسی اس ۲۲ اولترا انجام دهید. البته که صفحه نمایش بزرگتر باعث شده که قلم کارایی بیشتری پیدا کند. بد نیست به این موضوع اشاره کنیم که قلم بهصورت جداگانه قرار میگیرد و برای استفاده از آن بد نیست قابلی تهیه کنید که قلم داخل آن قرار میگیرد.
روی صفحه نمایش یک لایه پلاستیکی هم قرار گرفته که نقش محافظ را ایفا میکند. هیچ وقت تلاش نکنید که این لایه را از روی صفحه نمایش جدا کنید. این لایه پلاستیکی آنقدر با کیفیت است که اصلا به نظر نمیرسد که پلاستیکی است و قلم یا انگشت دست خیلی سریع و راحت روی صفحه نمایش حرکت میکند. موضوع جالب اینجاست که دوربین سلفی که زیر صفحه نمایش داخلی گوشی قرار گرفته اصلا قابل مشاهده نیست. البته وقتی صفحه نمایش روشن باشد میتوانید متوجه محل قرار گرفتن دوربین سلفی شوید.
چیزی که همچنان نمیتوانید آن را نادیده بگیرید محل تاشدن صفحه نمایش است که به صورت عمودی روی صفحه نمایش دیده میشود. این موضوع در نسل قبلی هم وجود داشت و خیلی دوست داشتیم که آن را روی این گوشی نبینیم. باید بگوییم که تکنولوژی صفحه نمایش تاشدنی هنوز یک تکنولوژی بسیار فانتزی است و هنوز به استانداردهای بالایی نرسیده است.
سیستم تاشدن صفحه نمایش هنوز مانند مدلهای قبلی است و این اتفاق را در حالی مشاهده میکنیم که گوشیهای تاشدنی رقیب شیوهای جدید را در پیش گرفتهاند. البته دلیل مهمی که سامسونگ سعی نکرده سیستم تاشدن گوشیهای سری زد را تغییر دهد، ضد آب بودن آنها است. گوشیهای سری زد سامسونگ تنها گوشیهای تاشدنی ضد آب بازار به شمار میروند. همانطور که گفتیم گلکسی زد فولد 4 سامسونگ از گواهی IPX8 استفاده میکند.
سامسونگ در مدلهای قبلی سری زد از لولاهای باکیفتی استفاده کرده و در گلکسی زد فلود ۴ تصمیم گرفت که این لولاها را بهبود ببخشد. سامسونگ اقدامات جدیدی روی لولاها انجام داده تا دوام بیشتری پیدا کنند و راحتتر هم باز و بسته شوند. لولاهای این گوشی میتوانند صفحه نمایش را به خوبی در زاویههای ۷۵ تا ۱۱۵ درجه نگهدارد.
سامسونگ برای گلکسی زد فولد ۴ از فریمی از جنس Armor Aluminum استفاده کرده است. این متریال باعث شده که گوشی کیفیت ساخت بالایی داشته باشد. این گوشی ده درصد از گوشی زد فولد ۳ و زد قلیپ ۴ قویتر است.
باید بگوییم که سامسونگ از پنل گوریلا گلس وکتوس پلاس برای صفحههای نمایش استفاده کرده تا در برابر ضربه و خط و خش مقاوم باشند.
قاب پشتی این گوشی بسیار براق ساخته شده است. البته که اثر انگشت به خوبی روی قاب پشتی میماند. البته که تمیز کردن قاب پشتی بسیار راحت است. روی یک سمت قاب پشتی دوربینهای پشتی را مشاهده میکنید که به صورت دایرهای ساخته شدهاند.
روی سمت دیگر قاب پشتی هم صفحه نمایش دیگری را مشاهده میکنید که حاشیههای کمی دارد و فضای مناسبی برای تماشای محتوای مختلف پیش روی کاربران قرار میدهد. روی این صفحه نمایش دوربین سلفی هم داخل یک ناچ حفرهای قرار گرفته است.
حالت کلی فریم گوشی هم تقریبا دست نخورده باقی مانده است. دکمه پاور را روی لبه راست مشاهده میکنید. حسگر تشخیص اثرانگشت با دکمه پاور ترکیب شده و سرعت و عملکرد بسیار خوبی دارد. دکمههای تنظیم صدا هم روی لبه راست و بالای دکمه پاور دیده میشوند. محل قرار گرفتن سیمکارت هم روی یکی دیگر از لبههای گوشی قرار گرفته است.
هر دو اسپیکر استریوی این گوشی روی نیمه بالایی صفحه نمایش تاشوی قرار گرفتهاند. یک میکروفن روی لبه پایین و سه میکروفن هم روی لبه بالای گوشی دیده میشوند. پورت USB C هم روی یکی دیگر از لبهها قرار گرفته است.
گوشی گلکسی زد فولد ۴ در ابعاد ۱۵۵٫۱ در ۶۷٫۱ در ۱۴٫۲-۱۵٫۸ میلیمتر ساخته شده است. این گوشی در مقایسه با مدل قبلی سه میلیمتر کوتاهتر شده و ۲ میلیمتر هم باریکتر است. این موضوع باعث شده که صفحه نمایش فضای بیشتری را در اختیار داشته باشد. همچنین باید بگوییم که گوشی ۸ گرم در مقایسه با گوشی قبلی سبکتر شده است. در واقع وزن آن از ۲۷۱ گرم به ۲۶۴ گرم رسیده است.
اگر گوشی را در حالت تبلت قرار دهید، اندازه آن به ۱۵۵٫۱ در ۱۳۰٫۱ در ۶٫۳ میلیمتر میرسد. این حالت گوشی ۲ میلیمتر بزرگتر از مدل قبلی است. همین ساختار تاشو و المانهایی که در ساخت لولاها به کار رفته باعث شده که قیمت گوشی z fold 4 نسبتا بالا باشد. اما مطمئن باشید که این گوشی یکی از منحصر بهفردترین گوشیهای فعلی بازار است.
گوشی گلکسی زد فولد ۴ سامسونگ با همان ساختار صفحه نمایش مدل قبلی راهی بازار شده است. در واقع همان ساختاری که از مدل اول این گوشیها شاهد آن بودیم. یک صفحه نمایش بیرونی و یک صفحه نمایش داخلی که تا میشود. سامسونگ در هر نسل از گوشیهای زد فولد سعی کرده این ساختار را بهبود ببخشد و در حالی که فکر میکردیم در گلکسی زد فولد ۳ به اوج خودش رسیده باز هم مشاهده میکنیم که در گلکسی زد فولد ۴ صفحه نمایش بهبودهایی یافته است.
صفحه نمایش داخلی گلکسی زد فولدهای قبلی از نسبت تصویر ۴:۵ استفاه میکردند، اما نسبت تصویر گلکسی زد فولد 4 به ۵:۶ ارتقا یافته و به همین دلیل است که میگوییم صفحه نمایش کمی دایره مانند به نظر میرسد. از نظر اندازه اما همچنان یک صفحه نمایش داخلی ۷٫۶ اینچی را شاهد هستیم. صفحه نمایشی که وضوح تصویر ان ۱۸۱۲ در ۲۱۷۶ پیکسل است و تراکم پیکسلی ۳۷۳ پیکسل در هر اینچ را پیش روی کاربران قرار میدهد. از ویژگیهای صفحه نمایش زد فود ۴ این است که نرخ نوسازی آن به ۱۲۰ هرتز میرسد. البته صفحه نمایش میتواند به صورت خودکار نرخ نوسازی را نسبت به محتوایی که کاربر در حال تماشای آن است تغییر دهد.
باید به این موضوع اشاره کنیم که سامسونگ از پنل Eco 2 Plus بری این گوشی استفاده کرده که مصرف باتری بسیار کمی دارد.
صفحه نمایش گلکسی زد فولد 4 روشنایی بسیار خوبی دارد. این صفحه نمایش میتواند تا ۱۰۰۰ نیست روشنایی تولید کند و به همین دلیل در زیر نور خورشید میتوانید خیلی راحت با گوشی کار کنید. همچنین اگر روشنایی صفحه نمایش را روی حالت خودکار قرار دهید، در زمانی که زیر نور خورشید قرار داشته باشید، صفحه نمایش روشنایی بیشتری هم تولید میکند. بدون شک یکی از روشنترین و باکیفیتترین صفحههای نمایش به کار رفته روی یک گوشی هوشمند را پیش روی خود مشاهده میکنید.
صفحه نمایش بیرونی از نسبت تصویر ۲۳٫۱:۹ بهره میبرد و همچنان صفحه نمایش کشیدهای محسوب میشود. اما سامسونگ کاری کرده که این صفحه نمایش کاربردهای بیشتری پیدا کند و کاربران راحتتر بتوانند از آن استفاده کنند. صفحه نمایش ۶٫۲ اینچی خارجی این گوشی هوشمند از وضوح تصویر ۹۰۴ در ۲۳۱۶ پیکسل بهره میبرد و تراکم پیکسلی آن ۴۰۱ پیکسل در هر اینچ میشود. پنل این صفحه نمایش از نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز پشتیبانی میکند.
صفحه نمایش بیرونی هم میتواند ۱۰۰۰ نیت روشنایی تولید کند که باز هم یکی از روشنترین صفحههای نمایش قرار گرفته روی یک گوشی است. از نظر میزان روشنایی صفحه نمایش میتوانیم این گوشی را به خوبی با گلکسی S22 مقایسه کنیم.
حالا بد نیست دقت رنگهای این دو صفحه نمایش اشاره کنیم. زمانی که صحبت از رنگ صفحه نمایش میشود، سامسونگ همیشه رنگها را در حالت Vivid Natural قرار میدهد. در حالت Natural Mode رنگها دقیقتر میشوند و پوشش بسیار خوبی از پالت رنگی sRGB دارند. در حالت Vivi هم رنگها پوشش بهتری از پالت رنگی DCI-P3 دارند.
صفحه نمایش گوشی گلکسی زد فولد 4 از استاندارد HDR10+ بهره میبرد و میتوانید بدون مشکل محتوای HDR از یوتیوب و سرویسهای دیگر مشاهده کنید. برای تغییر نرخ نوسازی صفحه نمایش کافی است وارد قسمت The Motion شوید. در این قسمت میتوانید نرم نوسازی را روی حالت استاندارد یا Adaptive قرار دهید. در حالت Standard نرخ نوسازی صفحه نمایش روی ۶۰ هرتز قرار میگیرد و در حالت Adaptive میتوانید به نرخ نوسازی ۱۲۰ هرتز هم دسترسی داشته باشید.
اگر صحفه نمایش روی حالت Adaptive قرار داشته باشد، میتوانید بازیهایی که با نرخ فریم بالا اجرا میشوند را تجربه کنید. در این حالت میتوانید بازیها را نرخ ۱۲۰ فریم برثانیه تجربه کنید که فوقالعاده خواهد بود.
گوشی با باتری ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی راهی بازار شده است. در واقع باتری از دو سلول تشکیل شده که هر کدام از این سلولها روی یک قسمت از گوشی قرار گرفتهاند. باتری گلکسی زد فولد ۴ کمی از سایر گوشیهای تاشدنی این سبک کمتر است. مثلا گوشی Oppo Find N با باتری ۴۵۰۰ میلی آمپر ساعتی راهی بازار شد و گوشی Huawei Mate Xs 2 هم باتری ۴۶۰۰ میلی آمپر ساعتی دارد. با این حال مسائلی مانند عملکرد تراشه، ساختار گوشی، کیفیت صفحه نمایش و نرمافزار گوشی در مصرف باتری تاثیر زیادی دارند.
در تستهایی که با گوشی انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که با استفاده از صفحه نمایش بزرگ میتوانیم ۱۴ ساعت ۲ دقیقه از طریق شبکه وای-فای وب گردی کنیم. همچنین میتوانیم ۱۴ سات و ۲۶ دقیقه هم ویدیو تماشا کنیم. این آمار روی صفحه نمایش بیرون برای وب گردی به ۱۴ ساعت و ۵۶ دقیقه و برای تماشای ویدیو به ۱۶ ساعت و ۳۳ دقیقه افزایش پیدا میکند.
سامسونگ در طول سالهای گذشته نشان داده که علاقهای به استفاده از شارژ سریع پرسرعت ندارد. در حالی که گوشیهایی با شارژ سریع ۱۰۰ وات و ۱۲۰ وات راهی بازار شدهاند و گوشیها را میتوانند در مدت زمان ۲۰ دقیقه کاملا شارژ کنند، گوشیهای سامسونگ برای شارژ کامل نیاز به ۶۰ تا ۸۰ دقیقه زمان دارند. البته باید به این موضوع اشاره کنیم که در داخل جعبه زد فولد ۴ خبری از شارژر نیست. گلکسی زد فولد 4 به شکل معمول با شارژر ۲۵ واتی که از USB Power Delivery با PPS پشتیبانی میکند، شارژ میشود. سرعت شارژ شدن گلکسی زد فولد ۴ در مقایسه با گلکسی زد فولد ۳ افزایش پیدا کرده است. برای شارژ کامل باتری این گوشی ۱ ساعت ۲۰ دقیقه زمان میخواهید. برای شارژ گلکسی زد فولد ۳ باید ۱ ساعت ۴۶ دقیقه صبر میکردید. از طرف دیگر ظرفیت باتری گوشی Mate Xs 2 را میتوانید در مدت زمان ۳۰ دقیقه ۸۵ درصد شارژ کنید. شارژ کامل باتری این گوشی تنها ۴۳ دقیقه طول میکشد. گوشی زد فولد ۴ از شارژ بیسیم ۱۵ وات پشتیبانی میکند.
قیمت گوشی سامسونگ زد فولد 4 باعث شده که همه از این گوشی انتظارات زیادی داشته باشند. به همین دلیل سامسونگ سعی کرده در همه قسمتها خوب عمل کند. گلکسی زد فولد ۴ سامسونگ از بلندگوهای استریو استفاده میکند. دقیقا همان شکلی که در گوشی زد فولد ۳ پیادهسازی شده بود. دو بلندگو که هر دوی انها روی نیمه سمت چپ گوشی قرار گرفتهاند. زمانی که گوشی را باز میکنید یک میکروفن در بالا و یک میکروفن هم در پایین قرار میگیرد.
میزان صدایی که اسپیکرهای زد فولد ۴ تولید میکنند در سطح متوسط قرار دارد، اما نظر کاربران را به خود جلب میکنند. البته که اسپیکرها باس زیادی ندارند که این موضوع نسبت به اندازه اسپیکرها طبیعی است. اسپیکرها در حالت کلی عملکرد خوبی دارند و صدای خواننده را خوب پخش میکنند.
گوشی گلکسی زد فولد ۴ سامسونگ با اندروید ۱۲ و رابط کاربری One UI 4 راهی بازا شده است. البته به شکل خاص باید بگوییم که این گوشی از اندروید 12L استفاده میکند که یکسری از ویژگیهای تبلتها را هم در اختیار دارد. این نسخه از اندروید با همکاری گوگل توسعه پیدا کرده و روی این گوشی قرار گرفته است.
نرمافزار قرار گرفته روی z fold 4 باعث شده که این گوشی از ویژگی صفحه نمایش همیشه روشن برخوردار باشد. از آنجایی که این گوشی دو صفحه نمایش دارد، پس دو تنظیمات مختلف را برای صفحههای نمایش این گوشی مشاهده میکنید. این اتفاق باعث شده که بتوانید شرایط هر دو صفحه نمایش را به صورتی که میخواهید تغییر دهید و باید بگوییم که سامسونگ در این قسمت عملکرد خوبی از خودش نشان داده است.
صفحه قفل با هر دو صفحه نمایش مشترک است و روی آن ساعت و ویجتهای مختلف را مشاهده میکنید. البته میتوانید تصویر پس زمینه متفاوتی برای هر دو صفحه نمایش در نظر بگیرید. این امکان را هم خواهید داشت که صفحه خانه و کشوی اپلیکیشنها را در هر دو صفحه نمایش شخصیسازی کنید. البته میتوانید هر دو صفحه نمایش را دقیقا به شکل یکسان هم در بیاورید.
استفاده از اندروید 12L باعث شده که این گوشی تسکبار داشته باشد. میتوانید یکسری از اپلیکیشنها را روی تسکبار قرار دهید تا همیشه و در سریعترین زمان به آنها دسترسی داشته باشید.
برخورداری از صفحه نمایش بزرگ باعث شده که این گوشی از ویژگی چند پنجرهای برخوردار باشد. میتوانید چندین اپلیکیشن را در کنار هم اجرا کنید و با آنها کار کنید. صفحه نمایش را میتوانید به دو قسمت تقسیم کنید و در هر قسمت آن یک اپلیکیشن قرار دهید.
در حالت چند پنجربهای میتوانید کنترل خوبی روی اپلیکیشنها داشته باشید و خیلی راحت میتوانید با آنها کار کنید. این امکان را خواهید داشت که بتوانید از سه پنجربه به صورت همزمان استفاده کنید و سه اپلیکیشن را در کنار هم قرار دهید و با همه آنها کار کنید. سامسونگ کاری کرده که کاربران بتوانند چیزی نزدیک به هشت اپلیکیشن را روی گوشی زد فولد ۴ همزمان اجرا کنند. این امکان را خواهید داشت که کاملا آزادانه اپلیکیشنها را تغییر اندازه دهید و در محیط حرکت دهید.
رابط کاربری زد فولد ۴ دقیقا برای مولتی تسکینگ ساخته شده و کارهای زیادی را همزمان میتوانید با هم انجام دهید. این میزان از ویژگیهای مولتی تسنگینگ را تقریبا روی هیچ گوشی دیگری مشاهده نمیکنید. باز هم اگر به دنبال آزادی عمل بیشتری هستید و میخواهید تجربهای نزدیک به کامپیوتر را بهدست بیاورید، میتوانید از Samsung DeX استفاده کنید. برای استفاده از این ویژگی به یک مانیتور نیاز خواهید داشت تا بتوانید تجربهای شبیه به ویندوز را با زد فولد ۴ کسب کنید.
در رابط کاربری گوشی زد فولد ۴ با ویژگی جدیدی به نام Flex Mode مواجه میشوید. این حالت زمانی فعال میشود که صفحه نمایش در زاویه ۷۵ تا ۱۱۵ درجه قرار گرفته باشد و گوشی هم باید در حالتی ثابت قرار داشته باشد. در این حالت میتوانید از اپلیکیشن ویدیو و اپلیکیشن گالری استفاده کنید. در این حالت میتوانید کنترل بیشتری روی این دو اپلیکیشن داشته باشید. این ویژگی در اپلیکیشن دوربین هم کار میکند. صفحه نمایش به دو قسمت تقسیم میشود و در هر قسمت یکسری امکانات خاص خواهید داشت. روی یک صفحه نمایش دوربین را مشاهده میکنید و روی صفحه نمایش دیگر هم به تنظیمات و کنترلرهای مختلف دسترسی خواهید داشت.
رابط کاربری این گوشی نوآوریهای زیادی در مقایسه با گوشیهای معمولی سامسونگ و حتی سری S دارد و به همین دلیل همیشه چیزهای جذابی در آن مشاهده خواهید کرد.
حالا نوبت به مشخصات گوشی z fold 4 میرسد. این گوشی جدید سامسونگ به تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ راهی بازار شده است. همه مدلهای این گوشی هم با این تراشه عرضه میشوند دیگر خبری از تراشه اگزینوس در این گوشی نیست. تراشه اسنپدراگون ۸ پلاس نسل ۱ یک هیولای آشنا است که عملکرد آن را روی گوشیهای دیگر هم دیده بودیم. گوشی گلکسی زد فولد ۴ در سه مدل راهی بازار میشود. مدل پایه ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی دارد و مدلهای دیگر هم با ۵۱۲ گیگابایت و ۱ ترابایت حافظه داخلی راهی بازار میشوند. همه این مدلها از ۱۲ گیگابایت رم استفاده میکنند. عملکرد زد فولد ۴ در بنچمارکهای مختلف هم عالی است. این گوشی در آزمایش تک هستهای رکورد خوبی از خود به جا گذاشته و در آزمایش چند هستهای GeekBench هم خوب عمل کرده است. در واقع عملکرد این گوشی جزو بالاترینها است. این گوشی در حالت تک هسته امتیاز ۱۳۳۷ در حالت باز و امتیاز ۱۳۱۶ را در حالت بسته و در حالت چند هستهای هم امتیاز ۳۹۸۱ در حالت باز و امتیاز ۴۰۲۸ را در حالت بسته کسب کرد. برای سنجش بیشتر این گوشی از Antutu هم استفاده کردیم. گلکسی زد فولد ۴ در حالت باز امتیاز ۹۶۴۵۳۰ و در حالت بسته امتیاز ۹۵۸۸۱۷ را کسب کرد. مشخص است که عملکرد گوشی در زمان استفاده از صفحه نمایش بیرونی چون صفحه نمایش کوچکتر است بهتر است. البته این موضوع بیشتر در زمانی احساس میشود که میخواهید بازی کنید یا از گوشی در پردازشهای سنگین کمک بگیرید. چیزی که در آزمایشها مشخص شد این است که گوشی همیشه عملکرد خوبی دارد و با ثبات شگفتانگیزی به کارها ادامه میدهد. گوشی افت عملکرد پیدا نمیکند و حتی بیش از اندازه هم گرم نمیشود. مشخص است که تراشه اسنپ دراگون ۸ پلاس نسل ۱ روی این گوشی عملکرد خوبی دارد.
سامسونگ از همان ساختار آشنای دوربینهای سری گلکسی S22 و S22 Plus استفاده کرده است. دوربین سلفی هم شبیه به مدل قبلی سری فولد است. یک دوربین سلفی زیر صفحه نمایش قرار گرفته و یک دوربین سلفی هم روی صفحه نمایش بیرونی گوشی دیده میشود. سه دوربین اصلی برای گلکسی زد فولد ۴ در نظر گرفته شده است. دوربین اصلی زد فولد ۴ از حسگر GN3 سامسونگ استفاده میکند که قبلا روی سری گلکسی S22 هم قرار گرفته بود. حسگر GN5 از دوال پیکسل پرو استفاده میکند. برای دوربین اولتراواید از حسگر IMX 258 سونی استفاده شده که میتواند عکسهای ۱۳ مگاپیکسلی ثبت کند، اما سامسونگ اعلام کرده که این دوربین میتواند عکسهایی با وضوح ۱۲ مگاپیکسلی در اختیار کاربران قرار دهد. این حسگر از فوکوس خودکار استفاده میکند. این دوربین میتواند با زاویه دید ۱۲۳ درجه عکاسی کند. دوربین تله هم برای این گوشی در نظر گرفته شده است. دوربینی که میتواند تا سه برابر بزرگنمایی کند. در قسمت دوربین سلفی هم با یک دوربین ۱۰ مگاپیکسلی مواجه میشوید که داخل ناچ حفرهای قرار گرفته است. این دوربین را روی صفحه نمایش بیرونی مشاهده میکنید. این دوربین از حسگر IMX 374 استفاده میکند. دوربینی که به فوکوس ثابت مجهز شده است. دوربین سلفی دیگری که زیر صفحه نمایش بزرگ گوشی قرار گرفته از حسگر ۴ مگاپیکسلی استفاده میکند.
اگر گوشی زد فولد ۴ را در حالت بسته استفاده کنید و وارد بخش دوربین شوید، با رابط کاربریای شبیه به سایر گوشیهای سامسونگ مواجه میشوید. تنها تفاوت اینجاست که نسبت تصویر متفاوت است. با سوایپ کردن به سمت چپ و راست میتوانید به منوهای مختلف و حالتهای متعدد عکاسی و فیلمبرداری دسترسی داشته باشید. البته این امکان را خواهید داشت که منوها و حالتهای عکاسی و فیلمبرداری را شخصیسازی کنید و ترتبیب آنها را تغییر دهید. در رابط کاربری دوربین با حالت Pro مواجه میشوید. در این حالت میتوانید تنظیمات ISO و سرعت شاتر و موارد دیگر را تغییر دهید. همچنین به فوکوس دستی هم دسترسی دارید. یک ویژگی جذابی که در رابط کاربری دوربین این گوشی دیده میشود، زمانی است که گوشی را باز میکنید و میخواهید با دوربین سلفی صفحه نمایش بیرونی عکس بگیرید. در این حالت صفحه نمایش بیرونی به خوبی تصاویر دوربین سلفی را پیش روی شما قرار میدهد و میتوانید ببینید که چطوری عکس میگیرید.
در زیر نور خورشید دوربین اصلی زد فولد ۴ عکسهای فوقالعاده باکیفیتی ثبت میکند. رنگها واقعا زنده هستند و شاید خیلیها بگوییند که رنگها قویتر از حالت معمولی نشان داده میشوند. عکسها کنتراست بالایی دارند و در حالت کلی فوقالعاده خوب به نظر میرسند. دوربین اصلی میتواند عکسهایی با وضوح ۱۲٫۵ مگاپیکسلی ثبت کند. البته که با دوربین اصلی میتوانید عکسهایی با وضوح تصویر ۵۰ مگاپیکسلی هم ثبت کنید. عکسهای ۵۰ مگاپیکسلی هم کیفیتی در اندازه عکسهای ۱۲ مگاپیکسلی دارد و تفاوت زیادی میان این دو عکس مشاهده نخواهید کرد. در زمان عکاسی در حالت ۵۰ مگاپیکسلی با ویژگیای به نام Detail Enhancer مواجه میشوید. این ویژگی باعث میشود که جزییات بیتشتری در عکسها ثبت شود. فقط باید به این موضوع اشاره کنیم که در زمان استفاده از این ویژگی چند ثانیهای باید صبر کنید. اگر در عکسهایی که با این گوشی ثبت کردهاید، زوم کنید، متوجه جزییات بسیار خوب عکسها میشوید. عکسها با زوم کردن جزییات خودشان را خیلی دیر از دست میدهند و تا ندازه زیادی میتوانید روی آنها زوم کنید. دوربین اولتراواید زد فولد ۴ میتواند عکسهای خوبی ثبت کند. عکسهایی که به راحتی میتوانند نظر شما را به سمت خودشان جلب کنند. دوربین اولتراواید میتواند جزییات بسیار خوبی ثبت کند.
در نور کم و زمانی که حالت عکاسی در شب یا Night Mode فعال باشد، میتوانید عکسهای قابل ملاحظهای با زد فولد ۴ ثبت کنید. البته اگر حالت عکاسی در شب را هم خاموش کنید، متوجه میشوید که عکسها با HDR مناسبی ثبت میشوند و همچنان کیفیت خوبی دارند. در زمان عکاسی در شب مشاهده میکنید که عکسها خراب نمیشوند و رنگها همچنان با کیفیت مناسبی ثبت میشوند. عکسهایی که در شب ثبت میشوند، همچنان کیفیت بسیار خوبی دارند و جزییات مناسبی را نشان میدهند. حالت عکاسی در شب به شکل بسیار خوبی کیفیت عکسها را ارتقا میدهد و میتوانید عکسهای بسیار زیبایی در این حالت با گوشی ثبت کنید.
در زمان عکاسی پرتره با زد فولد ۴ میتوانید به زوم یک برابر تا سه برابر دسترسی داشته باشید. برای عکاسی در حالت زوم سه برابر باید از سوژه اصلی فاصله زیادی بگیرید. عکسهای پرتره واقعا خوب ثبت میشوند و جزییات مناسبی را به تصویر میکشند. نه تنها در محیطهای خارجی مثل زیر نور خورشید میتوانید عکسهای پرتره خوبی ثبت کنید، بلکه میتوانید در محیطهای داخلی مانند محیط خانه یا محل کار هم عکسهای پرتره خوبی ثبت کنید.
با توجه به قیمت گوشی سامسونگ زد فولد 4 و فرم خاصی که برای این گوشی در نظر گرفته شده شاید خیلیها دوست داشته باشند یک گوشی جدید را تجربه کنند. گوشیای که ویژگیهای بسیار منحصر بهفردی را ارائه میکند. البته با قیمت گوشی سامسونگ زد فولد 4 میتوانید گوشیهای دیگری هم خریداری کنید. گوشیهایی که ساختار معمولیتری دارند. حالا تصمیم باشما خواهد بود. گوشی گلکسی زد فولد ۴ نشان داده که یک گوشی تاشو میتواند ویژگیهای نرمافزاری فوقالعادهای داشته باشد که عملکرد گوشی را متحول میکند. رابط کاربری این گوشی و پشتیبانی این گوشی از قلم باعث شده که بتوانید کارهای زیادی با گوشی انجام دهید. کارهایی که نمیتوان با گوشیها دیگر انجام داد. روند مولتی تسکینگ این گوشی فوقالعاده است و خیلی راحت میتوانید از چند اپلیکیشن بهصورت همزمان استفاده کنید. این گوشی از نظر باتری هم بهبودهای خوبی در مقایسه با مدل قبلی داشته و شاید تنها مشکل آن در این قسمت سرعت شارژ ان باشد. همانطور که گفتیم زد فولد ۴ از سرعت شارژ بالایی برخوردار نیست و برای شارژ کردن آن باید یک ساعت و کمی بیشتر صبر کنید. برخورداری از صفحههای نمایش با کیفیت هم که مصرف انرژی بسیار کمی دارند باعث شده که این گوشی بیش از پیش در میان گوشیها دیگر خودنمایی کند. استفاده از صفحه نمایش بیرونی و داخلی باعث شده که بتوانید در شرایط مختلف با گوشی کار کنید. عملکرد سخت افزاری زد فولد ۴ هم فوقالعاده است. این گوشی از پس اجرای جدیدترین بازیها به خوبی بر میآید و سیستم خنک کننده گوشی هم بسیار خوب عمل میکند. در قسمت دوربینها هم با محصولی قابل قبول مواجه خواهید بود. دوربینهای این گوشی در حالتهای مختلف عکسهای با کیفیتی ثبت میکنند و حتی ویدیوهای با کیفیتتری هم در اختیار شما قرار میدهند. در زمان عکاسی در شب هم با هیچ مشکلی مواجه نمیشوید و میتوانید عکسهای فوقالعادهای در اختیار داشته باشید.
باتری گلکسی زد فولد ۴ چقدر است؟ این گوشی سامسونگ از باتری ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی استفاده میکند. باید بگوییم که شارژر به همراه این گوشی عرضه نشده است.
کیفیت دوربینهای زد فولد ۴ چطور است؟ سه دوربین پشت با حسگرهای ۵۰ مگاپیکسلی واید، ۱۰ مگاپیکسلی تلهفوتو و ۱۲ مگاپیکسلی اولتراواید راهی بازار شده است. دو دوربین سلفی با حسگرهای ۱۰ مگاپیکسل و ۴ مگاپیکسل هم دارد.
گوشی | گلکسی زد فولد ۴ | گلکسی زد فولد ۳ | گلکسی S22 Plus | گلکسی S22 | گلکسی S22 Ultra |
---|---|---|---|---|---|
تاریخ معرفی | مرداد ماه 1401 | شهریور 1400 | 20 بهمن 1400 | 20 بهمن 1400 | 20 بهمن 1400 |
ابعاد | - 155.1 * 130.1 * 6.3 میلیمتر (در حالت باز) - 155.1 * 67.1 * 15.8 میلیمتر (تا شده) | 158.2 در 128.1 در 6.4 میلیمتر (در حالت باز) - 158.2 در 67.1 در 14.4 تا 16 میلیمتر (تا شده) | 157.4 * 75.8 * 7.6 میلی متر | 7.6×70.6 ×146 میلی متر | 163.3 * 77.9 * 8.9 میلیمتر |
وزن | 263 گرم | 271 گرم | 195 گرم | 167 گرم | 227 گرم |
سیمکارت | تک سیم کارت ( نانو سیم) | تک سیم کارت ( نانو سیم) | دو سیم کارت 5G (نانو سیم - همزمان فعال ) | دو سیم کارت 5G (نانو سیم - همزمان فعال ) | دو سیم کارت 5G (نانو سیم - همزمان فعال ) |
صفحه نمایش | Dynamic AMOLED 2X - در حالت باز: 7.6 اینچ - تا شده: 6.2 اینچ | Foldable Dynamic AMOLED 2X - در حالت باز: 7.6 اینچ - تا شده: 6.2 اینچ | 6.6 اینچ - Dynamic AMOLED 2X | 6.8 اینچ - Dynamic AMOLED 2X | |
سیستم عامل | Android OS, v12L - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری One UI 4.1.1 | Android OS, v11 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. | Android OS, v12 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری One UI 4.1 | Android OS, v12 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری One UI 4.1 | Android OS, v12 - این نسخه برای زمانی است که این گوشی معرفی شده است و ممکن است در هنگام خرید شما، آپدیت جدیدتری برای آن آمده باشد و به اندروید ورژن بالاتر ارتقا پیدا کند. / رابط کاربری - One UI 4.1 |
تراشه | Qualcomm SM8475 Snapdragon 8+ Gen 1 (چهار نانومتر) / هشت هستهای (یک هستهی 3.19 گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هستهی 2.75 گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هستهی 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510) | Qualcomm SM8350 Snapdragon 888 5G (5 nm) - هشت هستهای - یک هستهی 2.84 گیگاهرتز Kryo 680 به همراه سه هسته 2.42 گیگاهرتز Kryo 680, به همراه چهار هسته 1.80 گیگاهرتز Kryo 680 | Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (چهار نانومتر) / هشت هسته ای (یک هستهی 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هستهی 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هستهی 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510) | Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (چهار نانومتر) / هشت هسته ای (یک هستهی 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هستهی 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هستهی 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510) | Qualcomm SM8450 Snapdragon 8 Gen 1 (چهار نانومتر) / هشت هسته ای (یک هستهی 3.00 گیگاهرتز Cortex-X2 و سه هستهی 2.50 گیگاهرتز Cortex-A710 و چهار هستهی 1.80 گیگاهرتز Cortex-A510) |
کارت حافظه | ندارد | ندارد | ندارد | ندارد | ندارد |
حافظه داخلی | ۲۵۶ گیگابایت | ۲۵۶ گیگابایت | ۱۲۸ گیگابایت | ۲۵۶ گیگابایت | ۲۵۶ گیگابایت |
رم | ۱۲ گیگابایت | ۱۲ گیگابایت | ۸ گیگابایت | ۸ گیگابایت | ۱۲ گیگابایت |
دوربین پشت | 50 مگاپیکسل (لنز واید با پوشش 85 درجه، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.8) 12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید با پوشش 123 درجه، 1.12 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2) 10 مگاپیکسل (لنز تلهفوتو، 1/3.6 اینچ سایز سنسور، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 3 برابر، f/2.4) | 12 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری، 1/1.76 اینچ سایز سنسور، 1.8 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.8) 12 مگاپیکسل (لنز 52 میلیمتری تلهفوتو، 1/3.6 اینچ سایز سنسور، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 2 برابر، f/2.4) 12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید 12 میلیمتری با پوشش 123 درجه، 1.12 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2) | 50 مگاپیکسل (لنز واید، 1/1.57 اینچ سایز سنسور، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.8) / 10 مگاپیکسل (لنز تلهفوتو، 1/3.94 اینچ سایز سنسور، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 3 برابر، f/2.4) / 12 مگاپیکسل (لنز 13 میلیمتری اولتراواید با پوشش 120 درجه، 1/2.55 اینچ سایز سنسور، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر حرفهای ویدیو، f/2.2) | 50 مگاپیکسل (لنز واید، 1/1.57 اینچ سایز سنسور، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.8) / 10 مگاپیکسل (لنز تلهفوتو، 1/3.94 اینچ سایز سنسور، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 3 برابر، f/2.4) / 12 مگاپیکسل (لنز 13 میلیمتری اولتراواید با پوشش 120 درجه، 1/2.55 اینچ سایز سنسور، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر حرفهای ویدیو، f/2.2) | 108 مگاپیکسل (لنز واید، 1/1.33 اینچ سایز سنسور، 0.8 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، فوکوس خودکار لیزری، لرزشگیر اپتیکال تصویر، f/1.8) / 10 مگاپیکسل (لنز پریسکوپی 230 میلیمتری تلهفوتو، 1/3.52 اینچ سایز سنسور، 1.12 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 10 برابر، f/4.9) / 10 مگاپیکسل (لنز تلهفوتو 70 میلیمتری، 1/3.52 اینچ سایز سنسور، 1.12 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر، زوم اپتیکال 3 برابر، f/2.4) / 12 مگاپیکسل (لنز اولتراواید 13 میلیمتری با پوشش 120 درجه، 1/2.55 اینچ سایز سنسور، 1.4 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، لرزشگیر پیشرفته ویدیو، f/2.2) |
دوربین جلو | 10 مگاپیکسل (لنز واید با پوشش 85 درجه، 1/3 اینچ سایز سنسور، 1.22 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.2) 4 مگاپیکسل (زیر صفحه نمایش با پوشش 80 درجه، 2.0 میکرومتر سایز پیکسل، f/1.8) / 4K@30fps، 1080p@30fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی | دوگانه 16 مگاپیکسل (لنز واید زیر صفحه نمایش، 1.0 میکرومتر سایز پیکسل)، 10 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری، 1.22 میکرومتر سایز پیکسل، 1/3 اینچ سایز سنسور، f/2.2) | 10 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری، 1/3.24 اینچ سایز سنسور، 1.22 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، f/2.2) / فیلمبرداری حداکثر 2160p با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه و حداکثر 1080p و 30 فریم بر ثانیه | 10 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری، 1/3.24 اینچ سایز سنسور، 1.22 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز، f/2.2) / فیلمبرداری حداکثر 2160p با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه و حداکثر 1080p و 30 فریم بر ثانیه | 40 مگاپیکسل (لنز واید 26 میلیمتری، 1/2.8 اینچ سایز سنسور، 0.7 میکرومتر سایز پیکسل، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/2.2) / فیلمبرداری حداکثر 2160p با سرعت 30 و 60 فریم بر ثانیه و حداکثر 1080p و 30 فریم بر ثانیه |
باتری | 4400 میلیآمپر ساعت | ۴۴۰۰ میلیآمپر ساعتی | 4500 میلی آمپر ساعت | ۳۷۰۰ میلی امپر ساعت | 5000 میلی آمپر ساعت |
شارژ سریع | ۲۵ وات | ۲۵ وات | ۴۵ وات | ۱۵ وات | ۴۵ وات |
رنگ | سبز، مشکی، بژ، بورگاندی | مشکی، نقرهای، سبز، قهوهای | مشکی، سفید، طلایی، سبز، خاکستری، آبی، بنفش و کرم | مشکی، سفید، صورتی طلایی، سبز، آبی و کرم | مشکی، سفید، قرمز، سبز، خاکستری، آبی |
نمایش معرفی محصول
نمایش معرفی محصول
برای راهنمایی دیگران درمورد این کالا نظر دهید.
برای ثبت نظر نیاز به خرید کالا نیست؛ همچنین میتوانید نظرتان را به صورت ناشناس ثبت کنید.
نظر خود را در مورد این محصول بنویسید ...
تحویل سریع به مشتریان
7 روز هفته
در بازار موبایل 1، بازار موبایل 2، عرش آجودانیه، اپال و مطهری